Alakouluikäiset

Seurakunta järjestää 7-14 vuotiaille tytöille ja poijille paljon kaikkia hauskoja juttuja.

Kannattaa seurata ilmoittelua ja tulla rohkeasti tarkistamaan mikä on meininki!

Viikottain kokoontuu sähly- ja tytöt osaa- kerhoja sekä poikien kokkikerhoja ja näytelmäkerho sekä partio.

Keväällä ja kesällä järjestetään leirejä.

Lisäksi seurakunta järjestää varhaisnuorille retkiä, 10-synttärit ja erilaisia tapahtumia.

Seuraa ilmoittelua ja lähde mukaan!

Perheiden telttaleiri Tievatuvalla, Saariselällä 16.-20.6.2018

Nyt on mahdollisuus kokea lapin upeimmat luontohetket seurakunnan perheleirillä. Leirillä huuhdotaan kultaa, kalastetaan koskessa ja patikoidaan tunturissa. Yöt vietetään teltassa. Leiri on valmisteltu yli 7-vuotiaille. Jokaiseen toimintoon sisältyy kävelyosuuksia, joten ihan pienet lapset eivät retkillä voi kulkea.

Leirin hinta on 70€ aikuinen, alle 12v 35€. Leirimaksu sisältää aamu- ja iltapalat sekä yhden lämpimän ruuan leiripaikassa/päivä.

Ilmoittaumaan pääset tästä. Ilmoittautuminen päättyy 3.5.

Lähtekää mukaan koko perheen voimin nauttimaan lapin lumosta.

Lisätietoja Soile Autio 040 7236496  soile.autio@evl.fi

12.5.  Isien ja lasten retki Marttisiin, mukaan voi lähteä myös pappa tai kummisetä.

Retkelle lähdetään klo 9.00 ja takaisin palataan klo 17.00.

Päivän aikana ainakin ajellaan resiinalla ja seikkaillaan metsässä ja mitä muuta? Se selviää tulemalla mukaan.

Retki on suunniteltu esikouluikäisille ja sitä vanhemmille lapsille, niin tytöille kuin pojille.

Retken hinta on aikuisilta 25€ ja lapsilta 15€. Hintaan sisältyy kuljetus, kaikki päivän aktiviteetit, lounas ja välipala. Maksu kerätään linja-autossa.

Osallistujille lähetteään kirje sähköpostitse ennen retkeä.

Sitovat ilmoittautumiset 3.5. mennessä. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Seurakunnan ja kaupungin yhteiset kesäleirit

6.-8.6.          1.-3 luokka, hinta 30€. Leiri alkaa klo 12.00 ja päättyy klo 13.30. Ilmoittautumaan pääset tästä.

11.-13.6.      4.-6 luokka, hinta 30€. Leiri alkaa klo 12.00 ja päättyy klo 13.30. Ilmoittautumaan pääset tästä.

14.6.            Eskarilaisten leiripäivä, hinta 10e. Päivä alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 16.00. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Leirit järjestetään Sedu Tuomarniementiellä. Leireille on mahdollisuus osallistua myös päiväleirille, tällöin vanhemmat huolehtivat kyydeistä yöksi kotiin.

Ilmoittautuneille lisätietoa leirikirjeessä.

Kuvassa siniset ja vaaleanpunaiset jalkapohjien kuvat vastakkain.
kuvassa lumiukko jolla sininen pipo, kaulahuivi ja lapaset. Kuvassa teksti let it snow kuvassa sataa lunta

Alakouluikäisten kerhot

Kokkikerhot ja 4-6 lk tytöt osaa-kerho kokoontuvat viimeisen kerran viikolla 17, muut kerhot viikolla 18.

ma  16.00-17.00  Poikien kokkikerho 1-2 luokka Lähde

ti     16.30-17.30 Poikien kokkikerho 3-4 luokka Lähde

18.00-19.00 Tytöt osaa 4-6 luokka Lähde

to     16.00-17.00 Tytöt osaa 1-3 luokka Lähde

pe     15.00-16.00 Sählykerho pojat 3-4 luokka Otsonkoulu kerhoon voivat osallistua 5-6 luokan tytöt)

16.00-17.00 Sählykerho pojat 1-2 luokka Sedu Koulutie(kerhoon voivat osallistua 1-4 luokan tytöt)

16.00-17.00 Sählykerho pojat 5-6 luokka Yhteiskoulu, 16.3. kerho Otsonkoululla

Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Sählykerhoihin tarvitset mukaan liikuntavaatteet, mailan ja sisäpelikengät. Suojalasien käyttö suositeltavaa.

Kerhot ovat maksuttomia.

Lisätietoja Riikalta

Perinteinen kevätretki Alahärmään ja Powerparkiin 5.5.

Retki on tarkoitettu sählykerholaisille, tytöt osaa-kerholaisille sekä kokkikerholaisille.

Retki alkaa Alahärmän kirkosta Seinäjoen lapsikuoro Solinan konsertilla. Tämän jälkeen ruokailemme ja siirrymme loppupäiväksi Powerparkiin huvittelemaan.

Retken hinta on 45€, alle 130cm 35€. Hinta sisältää matkat, ohjelman, ruokailun ja rannekkeen huvipuistoon. Retkimaksu kerätään linja-autossa.

Ilmoittautuneille lähetetään retkikirje ja osallistujakortti sähköpostilla ennen retkeä.

Lähtö seurakuntakeskuksen pihasta 8.45 ja paluu samaan paikkaan viimeistään klo 20.00.

Sitovat ilmoittautumiset 13.4. mennessä.