Alakouluikäiset

Seurakunta järjestää 7-14 vuotiaille tytöille ja poijille paljon kaikkia hauskoja juttuja.

Kannattaa seurata ilmoittelua ja tulla rohkeasti tarkistamaan mikä on meininki!

Viikottain kokoontuu sähly- ja tytöt osaa- kerhoja sekä poikien kokkikerhoja ja näytelmäkerho sekä partio.

Keväällä ja kesällä järjestetään leirejä.

Lisäksi seurakunta järjestää varhaisnuorille retkiä, 10-synttärit ja erilaisia tapahtumia.

Seuraa ilmoittelua ja lähde mukaan!

Donkkis Big Night

Keskiviikkona 29.11 klo 18-20 Seurakuntakeskuksessa

Tule mukaan mukavaan toimintailtaan. Luvassa paljon mukavia toimintapisteitä, kavereita, hiljentymistä, raamattua, yhdessäoloa ja illan päätteeksi nyyttärit.

Ilta on tarkoitettu kaikille 1-6 luokkalaisille tytöille ja pojille. Mukaasi tarvitset karkki- tai sipsipussin yhteiseen nyyttäripöytään.

Nähdäänhän isolla porukalla!

Kuvassa siniset ja vaaleanpunaiset jalkapohjien kuvat vastakkain.
Tyttö ja poika kärräävät Donkki aasia syksyn lehtiä täynnä olevissa kottikärryissä

Alakouluikäisten kerhot

Kerhot kokoontuvat viimeisen kerran viikolla 49 ja jatkuvat viikolla 2.

Tervetuloa mukaan kaikkien aikojen kerhovuoteen!

ma  16.00-17.00  Poikien kokkikerho 1-2 luokka Lähde

ti     16.30-17.30 Poikien kokkikerho 3-4 luokka Lähde

18.00-19.00 Tytöt osaa 4-6 luokka Lähde

to     16.00-17.00 Tytöt osaa 1-3 luokka Lähde

pe     15.00-16.00 Sählykerho pojat 3-4 luokka Otsonkoulu kerhoon voivat osallistua 5-6 luokan tytöt)

16.00-17.00 Sählykerho pojat 1 luokka Otsonkoulu (kerhoon voivat osallistua 1-2 luokan tytöt)

16.00-17.00 Sählykerho pojat 2 luokka Sedu Koulutie(kerhoon voivat osallistua 3-4 luokan tytöt)

16.00-17.00 Sählykerho pojat 5-6 luokka Yhteiskoulu

Kerhoihin ei tarvitse ilmoittautua erikseen. Sählykerhoihin tarvitset mukaan liikuntavaatteet, mailan ja sisäpelikengät. Suojalasien käyttö suositeltavaa. Kerhot eivät kokoonnu syyloma -ja hiihtolomaviikoilla.

Kerhot ovat maksuttomia.

Lisätietoja Riikalta