Alakouluikäiset

Seurakunta järjestää 7-14 vuotiaille tytöille ja poijille paljon kaikkia hauskoja juttuja.

Kannattaa seurata ilmoittelua ja tulla rohkeasti tarkistamaan mikä on meininki!

Viikottain kokoontuu sähly- ja tytöt osaa- kerhoja sekä partio.

Keväällä ja kesällä järjestetään leirejä.

Lisäksi seurakunta järjestää varhaisnuorille retkiä, 10-synttärit ja erilaisia tapahtumia.

Seuraa ilmoittelua ja lähde mukaan!

Tarmo Hiippakuntaleiri 25.-28.7.2017

Tarmo on perinteinen telttaleiri ja se pidetään Tuomarniemellä. Leiri on tarkoitettu 10-14 vuotiaille tytöille ja pojille. Leirin hinta on 50€ ja se sisältää koko leiripaketin.

Majoitus leirillä tapahtuu teltoissa ja ruokailut hoidetaan tuomarniemen koulun keittiöstä käsin. Leirillä on paljon erilaista tekemistä ja touhua; musiikkia, askartelua, pelejä ja leikkejä. Iltaisin istutaan leirinuotiolla ja hiljennytään iltahartauteen.

Ilmoittautumiset 10.5 mennessä sähköpostilla riikka.aittolampi@evl.fi.

Lisätietoja Riikalta 050-5790013

Kuvassa siniset ja vaaleanpunaiset jalkapohjien kuvat vastakkain.

Leirit ja retket

Seurakunnan ja kaupungin yhteiset kesäleirit Sedu Tuomarniementiellä

Perinteiset kesäleirit järjetetään tulevana kesänä seuraavasti:

12.-13.6. leiri 1.-2. luokkalaisille, leirimaksu 20€

14.-16.6. leiri 3.-4. luokkalaisille, leirimaksu 30€

19.-21.6. leiri 5.-7. luokkalaisille, leirimaksu 30€

Tänä vuonna leiri-ilmoittautumiset vastaanottaa kaupungin nuoriso-ohjaaja 040 5648646. Ilmoittautuminen päättyy 2.6.

Kaikille leireille on mahdollisuus osallistua myös päiväleiriläisenä.

Leireillä on luvassa monenlaista tekemistä, uintia, startegoa, kavereiden kanssa yhdessäoloa ja mitä muuta? Lähde ihmeessä mukaan ottamaan selvää! Jokaiselta leiriltä tehdään päiväretki. Pienimpien leirillä vieraillaan Eläinpuisto Zoon kotieläintilalla ja vanhempien leiriryhmät pääsevät seikkailemaan Flowparkiin. Mikäli et halua lähteä seikkailupuistoon on tarjolla myös vaihtoehtoista ohjelmaa.

Riikka Aittolampi
Nuorisotyönohjaaja-lähetyssihteeri