Vapaaehtoistoiminta

Seurakunnassa järjestetään tapahtumia ja tilaisuuksia, joihin tarvitaan työntekijöiden rinnalle vapaaehtoisia käsiä ja jalkoja. Yhdessä olemme enemmän! Mikä voisi olla sinun tehtäväsi ja paikkasi? Voit ottaa suoraan yhteyttä työntekijöihin, kun haluat toimia vapaaehtoisena.

Avullasi torjutaan nälkää ja köyhyyttä

Vuonna 2018 keräyksellä tuetaan Suomessa talaoudellisesti vaikeassa tilanteessa eläviä ihmisiä yhteistyössä Kirkon diakoniarahaston ja paikallisseurakuntien kanssa. Seurakunnissa yhteisvastuuvaroin pyritään tuomaan välitöntä helpotusta vähävaraisten ihmisten arkeen esimerkiksi ruoka-avun kautta.

Ulkomailla yhteisvastuuvaroin autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä. Heille turvataan muun muassa riittävän ravinnon, välttämättömien perustarvikkeiden ja puhtaan veden saanti sekä mahdollisuus terveydenhoitoon ja majoitukseen.

Vapaaehtoisia Ähtärin torilla seurakunnan pisteellä.
punainen sydän

Yhteisvastuuviikko

4.2.  Starttimessu klo 10.00 kirkossa.

Lounas seurakuntakeskuksessa klo 11-12.30, vapaaehtoinen ruokamaksu

Talvirieha seurakuntakeskuksen piha-alueella klo 11-15

5.2.  Työntekijät lipaskerääjinä kauppojen ovilla klo 10-12

SyysMarttisen rippikouluryhmä kerääjinä keskustan alueella klo 18-19

6.2.  Yhteisvastuulounas seurakuntakeskuksessa klo 11-13 hinta 7€ aikuinen, lapset ilmaiseksi

SyysHonkiniemen rippikouluryhmä kerääjinä keskustan alueella klo 18-19

7.2.   KesäMarttisen rippikouluryhmä kerääjinä keskustan alueella klo 18-19

8.2.   Torilla tavataan klo 10-13. Kahvitarjoilu, myynnissä lettuja 2€ Yv:n hyväksi. Lapsille kasvomaalausta.

Kauneimmat hengelliset laulut- Yhteislauluilta kirkossa klo 18.00. Tilaisuudessa kannetaan kolehti Yv:n hyväksi.

Laulutoiveen pääset esittämään täällä.

Isoset kerääjinä keskustan alueella klo 18-19.