Klassista harmonikalla

Klassista harmonikalla Kirkko

Heikki Jokiaho soittaa harmonikalla vanhojen mestareiden urku- ja kosketinsoitinsävellyksiä sekä uudempien säveltäjien tuotantoa.

Kesäsoitot -sarjan toisessa konsertissa Heikki Jokiaho soittaa klassista harmonikalla.

Konsertin ohjelmiston alkupuolisko koostuu Johann Sebastian Bachin urkuteoksista sekä Domenico Scarlattin cembalosonaateista.

Toinen puolisko käsittää klassisen harmonikkamusiikin tärkeimpien säveltäjien Anatoli Kusjakovin ja Vjatseslav Semjonovin teoksia.
Konsertissa kuullaan myös yksi Jokiahon oma sävellys.

Seurakuntakeskus, Kirkko

Vapaaehtoisten kiitosjuhla

Tämä on pieni kiitos sinulle vapaaehtoinen, joka kuulut upeaan porukkaan naisia ja miehiä, jotka omalla työllänne, ajallanne ja positiivisuudellanne ilahdutatte, autatte ja tuette lähimmäisiänne ja palvelette seurakuntaamme monin eri tavoin.