Tutustu seurakunnan uuteen toimintastrategiaan!

15.1.2018 10.12

Ähtärin kirkon logo

Kirkkovaltuusto hyväksyi uuden strategian vuosille 2018-2023 kokouksessaan 13.12.2017. Strategiassa otetaan huomioon erillisinä asiakirjoina toiminta, henkilöstö, kiinteistöt ja sijoitukset. Strategiatyön tavoitteena on varmistaa seurakunnan perustehtävän toteutuminen muuttuvassa toimintaympäristössä. Strategia linjaa kaikkea päätöksentekoa, työtä ja toimintaa. Tästä pääset lukemaan uutta strategiaa, jossa on mm. toiminnan suuntaviivoja ja tavoitteita.

Toukokuussa järjestetään työntekijöiden ja luottamushenkilöiden yhteinen strategiaseminaari. Seurakunnan toimintaa ohjaavat arvot Pyhän kunnioitus, Rakkaus, Vastuullisuus ja arjen tukeminen, Totuudellisuus ja Oikeudenmukaisuus sekä Uudistuminen ja Rohkeus.

Ähtärin seurakunnan visiona vuoteen 2023 on olla "aktiivinen ja elävä hengellinen yhteisö, joka on jäsentensä arvostama kohtaamispaikka ja joka julistaa rohkeasti evankeliumia."

Ähtärin seurakunnan toiminta-ajatuksena on välittää Jumalan armoa ja lähimmäisenrakkautta.

Lisätietoja kirkkoherra Kalle Peltokankaalta ja talouspäällikkö Jenni Ilmomäeltä.