Ähtärin seurakunnassa on haettavana

Suntio-kiinteistötyöntekijän toimi

toimi on työsopimussuhteinen, kokoaikainen, määräaikainen

Suntio-kiinteistötyöntekijän tehtäviä ovat mm:

Touko- lokakuussa

kesäkautena päätehtävä on vastata seurakunnan hoidossa olevien hautojen istutuksista ja ohjeistaa kausityöntekijät niiden hoitamisessa
kiinteistönhoitajan tehtävät, kirkon, siunauskappelin ja sosiaalitilojen siivous
kiinteistötyöntekijän lomitus, sisältää myös haudan kaivun (koneella)
pääsääntöisesti kesäkautena ei ole viikonloppu- ja iltatöitä, suntion tehtävät hoitaa suntiorinki

Marras-huhtikuussa

suntion tehtävät jumalanpalveluksissa, ja muissa tilaisuuksissa
kiinteistötyöntekijän lomitus, sisältää myös haudan kaivun
tehtävään sisältyy viikonloppu- ja iltatöitä, sekä työskentelyä juhlapyhinä

Tehtävään valittavan on oltava konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai käytännön ammattitehtävässä hankittu riittävä kokemus.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vastuullisuutta, joustavaa asennetta, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä riittävää it-osaamista jotta pystyy omaksumaan seurakunnan käyttämien ohjelmien käytön. Katsomme kiinteistötekniikan osaamisen eduksi. Tehtävän hoitaminen vaatii oman auton käyttömahdollisuutta.

Toimen palkkaus on KirVesTes:n vaativuusryhmän 402 mukainen. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Ähtärin seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittaa seurakunnan kirkkoherranvirastoon viimeistään 7.2.2020 klo 14.00 osoitteeseen Keskuskuja 3, 63700 Ähtäri tai sähköpostilla anja.polkki@evl.fi.

Hakijoiden tulee varautua viikolla 7, torstaina 13.2.2020 järjestettävään haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherra Kalle Peltokangas p. 050 579 0007, vs.talouspäällikkö Anja Pölkki p. 050 579 0008.

Ähtärin seurakunnassa on avoinna kesäteologin paikka.

Ähtärin seurakunta on vireä noin 4600 jäsenen yhteisö Etelä-Pohjanmaalla. Haemme kesäksi ajalle 15.6.-9.8.2020 kesäteologia 14 työntekijän työyhteisöömme.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti seurakuntatyötä: sanajumalanpalveluksien pitämistä, messuissa avustamista, saarnaamista, palvelutalohartauksia, syntymäpäiväkäyntejä ja hartaustilaisuuksia matkailualueen kappelilla sekä kirkkoherranviraston päivystystä. Palkkaus KirVesTes:n Liitteen 5 mukaan (1200,87-1841,74 eur/kk).

Työssä on eduksi oman auton käyttö. Seurakunnalla ei ole tarjota asuntoa kesätöiden ajaksi.

Jos kiinnostuit, niin ole yhteydessä kirkkoherraan Kalle Peltokankaaseen, p. 050 5790007 ja lähetä hakemus sähköisesti CV:n kera kalle.peltokangas@evl.fi 31.1.2020 klo 16 mennessä! Mahdolliset haastattelut pidetään viikolla 6, torstaina 6.2.

Tule töihin kauniiseen kesäiseen Ähtäriin!

Diakonian jausityöntekijä
Ähtärin seurakunta

DIAKONIAN KAUSITYÖNTEKIJÄ, ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Ähtärin seurakunnassa on haettavana

DIAKONIN KAUSITYÖNTEKIJÄN TYÖSUHDE AJALLE 15.6.-12.7.2020

Tehtävään kuuluu yleisen diakoniatyön itsenäinen toteutus. Työtehtäviin sisältyy mm. syntymäpäiväkäyntejä, asiakasvastaanottoa, ruokajakelusta, yhteisen keittiön ja kirpputorin toiminnan ohjauksista vastaaminen.

Palkkaus määräytyy KirVESTES:n Liitteen 5 mukaisesti 1200,87-1841,74 eur/kk. Huom! Sopimuskausi päättyy 31.3.2020, jonka jälkeisistä palkoista ei ole vielä tietoa. Työsuhteessa sovelletaan työaikaa.

Valitun tulee olla ev.lut.kirkon jäsen.

Työtehtävien hoito vaatii omaa autoa.

Seurakunnalla ei ole tarjota työsuhdeasuntoa.

Lisätietoja antaa diakoni Arja Ollikainen p.050 5790004 tai  kirkkoherra Kalle Peltokangas p. 0505790007.

Kirjalliset hakemukset liitteineen (CV) on toimitettava sähköpostilla os. kalle.peltokangas@evl.fi pe 28.2.2020 klo 16 mennessä.