Talouspäällikön virka

Ähtärin seurakunta

Ähtärin seurakunta etsii tulevaisuuteen katsovaa ja työstään innostuvaa talouspäällikköä

Viran kelpoisuusehtona on vähintään opistotasoinen tutkinto. Eduksi katsotaan perehtyneisyys seurakunnan tai muun julkisyhteisön talouteen.

Talouspäällikön pääasialliset tehtävät ovat

- seurakunnan talouden ja siihen liittyvän hallinnon johtaminen ja kehittäminen

- alaansa kuuluvien hallinnollisten päätösten valmistelu ja esittely kirkkoneuvoston käsittelyä varten

- talousarvion ja tilinpäätöksen valmistelusta vastaaminen, taloussuunnittelu

- henkilöstöhallinnon hoidosta vastaaminen ja palkka-asiamiehenä toimiminen

- työsuojelupäällikön tehtävä

- hautausmaa- ja kiinteistötoimen hallinnosta vastaaminen, sekä näiden työntekijöiden esimiehenä toimiminen

- seurakunnan edustaminen hallinnollista käsittelyä vaativissa asioissa

Talouspäällikön tehtävät on määritelty tarkemmin viran johtosäännössä, lähiaikoina seurakunnassa tapahtuvien henkilömuutosten vuoksi myös talouspäällikön tehtäviin saattaa tulla muutoksia.

Tehtävän hoitaminen vaatii osaavaa kehittämisotetta, hyviä esimies-, työyhteisö-, viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, muutos- ja sopeutumiskykyä, it-osaamista, sekä työkokemusta julkishallinnollisissa tehtävissä sekä kirkon tehtävän ja seurakuntatyön tuntemista.
Kokemus esimiestehtävistä katsotaan eduksi.

Viran palkkaus on hinnoitteluryhmän J20 mukainen,
Virassa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa ja virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Virkaan valittavan on oltava Suomen ev.lut. kirkon konfirmoitu jäsen.

Haastattelut toteutetaan 16.4.2020.

Hakemukset ja CV on toimitettava viimeistään  14.4.2020 osoitteeseen Ähtärin seurakunta, kirkkoneuvosto, Keskuskuja 3, 63700 Ähtäri tai sähköpostilla: kalle.peltokangas@evl.fi.

Lisätietoja: kirkkoherra Kalle Peltokangas p. 050 579 0007 kalle.peltokangas@evl.fi ja

vs. talouspäällikkö Anja Pölkki p. 050 579 0008 anja.polkki@evl.fi 31.3.2020 asti

Ähtärin seurakunnassa on avoinna kesäteologin paikka.

Ähtärin seurakunta on vireä noin 4600 jäsenen yhteisö Etelä-Pohjanmaalla. Haemme kesäksi ajalle 15.6.-9.8.2020 kesäteologia 14 työntekijän työyhteisöömme.

Työtehtäviin kuuluu monipuolisesti seurakuntatyötä: sanajumalanpalveluksien pitämistä, messuissa avustamista, saarnaamista, palvelutalohartauksia, syntymäpäiväkäyntejä ja hartaustilaisuuksia matkailualueen kappelilla sekä kirkkoherranviraston päivystystä. Palkkaus KirVesTes:n Liitteen 5 mukaan (1200,87-1841,74 eur/kk).

Työssä on eduksi oman auton käyttö. Seurakunnalla ei ole tarjota asuntoa kesätöiden ajaksi.

Jos kiinnostuit, niin ole yhteydessä kirkkoherraan Kalle Peltokankaaseen, p. 050 5790007 ja lähetä hakemus sähköisesti CV:n kera kalle.peltokangas@evl.fi 31.1.2020 klo 16 mennessä! Mahdolliset haastattelut pidetään viikolla 6, torstaina 6.2.

Tule töihin kauniiseen kesäiseen Ähtäriin!

Diakonian kausityöntekijä
Ähtärin seurakunta

DIAKONIAN KAUSITYÖNTEKIJÄ, ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Ähtärin seurakunnassa on haettavana

DIAKONIN KAUSITYÖNTEKIJÄN TYÖSUHDE AJALLE 15.6.-12.7.2020

Tehtävään kuuluu yleisen diakoniatyön itsenäinen toteutus. Työtehtäviin sisältyy mm. syntymäpäiväkäyntejä, asiakasvastaanottoa, ruokajakelusta, yhteisen keittiön ja kirpputorin toiminnan ohjauksista vastaaminen.

Palkkaus määräytyy KirVESTES:n Liitteen 5 mukaisesti 1200,87-1841,74 eur/kk. Huom! Sopimuskausi päättyy 31.3.2020, jonka jälkeisistä palkoista ei ole vielä tietoa. Työsuhteessa sovelletaan työaikaa.

Valitun tulee olla ev.lut.kirkon jäsen.

Työtehtävien hoito vaatii omaa autoa.

Seurakunnalla ei ole tarjota työsuhdeasuntoa.

Lisätietoja antaa diakoni Arja Ollikainen p.050 5790004 tai  kirkkoherra Kalle Peltokangas p. 0505790007.

Kirjalliset hakemukset liitteineen (CV) on toimitettava sähköpostilla os. kalle.peltokangas@evl.fi pe 28.2.2020 klo 16 mennessä.