Pyhäkoulu

Pyhän ja pyhyyden ymmärryksen lisäämiseksi

Pyhäkoulu - lasten jumalanpalvelus

Pyhäkoululla on aivan erityinen merkitys, sillä se tuo sunnuntaihin lepäämisen lisäksi Jumalan sanan eli Raamatun kuulemisen ja yhteisen tutkimisen kotikirkossa.  Pyhäkoulu on kasteopetusta. Pyhäkoulu on paikka, jossa lapsi saa tukea ja rakennusaineita omalle uskolleen ja kasvulleen kristittynä.

Sunnuntaina 29.12. klo 15 on kirkossa pyhäkoulu. Pitäjänä on Tuija Pasanen kasvatuksen vastuuryhmästä.

Tule mukaan jo messuun klo 15 ja odottele hetken pyhäkoulun alkamista lasten paikassa kirkossa! Pyhäkouluun kokoonnutaan saarnavirren aikana ja paikkana n morsiammenhuone, jonne pääsee kirkon eteisestä.

Pyhäkoulusta saa pyhäkoulutaulun ja merkin sekä mehua ja keksiä. Pyhäkoulusta ehtii hyvin myös ehtoolliselle vanhemman kanssa. Tervetuloa!

Kalle Peltokangas, kirkkoherra

Pyhäkoulu