Kesähoito

Kesähoitoon kuuluu kukkien hoito, kastelu ja lannoitus sekä haudan siisteyden hoito. Yhden hautapaikan hautaan sisältyy 2 kukkaa, esim. begoniat. Kahden paikan hautaan sisältyy 3 begoniaa jne. Lisämaksusta saa reunakukat, esim. hopealehdet. Kesähoito laskutetaan vuosittain keväällä. Tarjouslasku lähetetään automaattisesti edellisenä vuonna kesähoidon maksaneille asiakkaille.

Määräaikainen, 5-vuotishoito

Määräaikaiseen hoitoon sisältyy pääkukkien lisäksi reunakukat. Määräaikaisesta, 5-vuotissopimuksesta tehdään kirjallinen sopimus ja koko hoito laskutetaan ennen sopimuksen alkamista. 5-vuotishoito maksetaan kertamaksuna. Uusi tarjouslasku lähetetään 5-vuotiskauden päätyttyä.

Ns. rahastohoito

Haudan hoitoon voi sijoittaa myös haluamansa pääoman. Tällöin hauta hoidetaan edellä mainitulla pääomalla ja sen tuottamalla vuotuisella korolla niin kauan, kuin pääomaa riittää. Kukitus sisältää pääkukat ja reunakukat asiakkaan toivomuksen mukaan. Hoidosta tehdään kirjallinen sopimus. Siihen voi lisätä tarvittaessa pääomaa. Pääoman loppumisesta tiedotetaan asiakkaalle.

Tästä taloustoimiston alla olevaan hinnastoon.

Tilaukset ja tiedustelut taloustoimistosta, puh. 050 579 0020