Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on 11.5.2021 antanut määräyksen, joka on voimassa 12.5.-1.6.2021 asti.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien kuntien alueilla yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, osallistuja määrä yli 50 henkilöä.

Kuitenkin edellyttäen, että turvallisuus niissä varmistetann noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9.2020 antamaa ohjetta.

Voimassa on laaja kasvomaskisuositus siksi työpaikalla, työhön liittyvissä tapaamisissa ja julkisissa tiloissa tulee käyttää kasvomaskia kaikissa tilanteissa, ellei maskin käytölle ole terveydellistä syytä.

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli kehottaa seurakuntia noudattamaan aluehallintoviraston määräystä kaikessa toiminnassaan.

Keskuskuja 3, 63700 Ähtäri

avoinna ma, ke ja pe klo 9-13

ahtarin.seurakunta@evl.fi

• virkatodistukset ja sukuselvitykset sekä sukututkimukset
  • avioliiton esteiden tutkinta
  • papin ja kanttorin varaaminen
  • tilojen varaaminen

Työntekijöidemme yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-kohdasta.

Kirkkoa ja muita seurakunnan tiloja voi varata perhejuhlia, hautajaisia ja muita tilaisuuksia varten.

Päivystävä pappi: Papit päivystävät puhelimen ja sähköpostin välityksellä työpäivinään ja pyrkivät vastaamaan heti kuin mahdollista. Saattohoitotilanteissa paikalle pyritään saapumaan tunnin sisällä yhteydenotosta.

Pappien vapaapäivät

Pappien vapaapäivät ovat maanantai ja tiistai.  Kiireellisissä tapauksissa ota yhteys kirkkoherraan Kalle Peltokankaaseen 050 5790007.

Marita Hursti, toimistosihteeri
Kirkkoherra Kalle Peltokangas työhuoneessaan
Kirkkoherra Kalle Peltokangas on parhaiten tavoitettavissa arkena ke-pe ja la-su. Viikkovapaat ovat ma-ti.