Pääsääntöisesti toimisto pidetään suljettuna.

Palvelu toteutetaan puhelimitse/sähköpostitse

Virkatodistuspyyntöjen osalta myös sähköinen lomake on käytössänne kotisivuillamme.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto on 26.3.2021 antanut määräyksen, joka on voimassa 1.4.-30.4.2021 asti.

Voimassa on laaja kasvomaskisuositus siksi työpaikalla, työhön liittyvissä tapaamisissa ja julkisissa tiloissa tulee käyttää kasvomaskia kaikissa tilanteissa, ellei maskin käytölle ole terveydellistä syytä.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirien kuntien alueilla voidaan järjestää korkeintaan kahdenkymmenen (20) henkilön kokoontumisia, jos niissä noudatetaan THL:n ja OKM:n hygenia- ja turvallisuusohjeita.

Lapuan hiippakunnan tuomiokapituli kehottaa seurakuntia noudattamaan aluehallintoviraston määräystä kaikessa toiminnassaan.

Marita Hursti, toimistosihteeri p. 050 579 0020, marita.hursti@evl.fi

​​​​
Keskuskuja 3, 63700 ÄHTÄRI
avoinna ma klo 9.00-13.00, to klo 12.00-17.30 ja pe klo 9.00-13.00.

ahtarin.seurakunta@evl.fi

• virkatodistukset ja sukuselvitykset sekä sukututkimukset
  • avioliiton esteiden tutkinta
  • papin ja kanttorin varaaminen
  • tilojen varaaminen

Työntekijöidemme yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-kohdasta.

Kirkkoa ja muita seurakunnan tiloja voi varata perhejuhlia, hautajaisia ja muita tilaisuuksia varten.

Päivystävä pappi: Papit päivystävät puhelimen ja sähköpostin välityksellä työpäivinään ja pyrkivät vastaamaan heti kuin mahdollista. Saattohoitotilanteissa paikalle pyritään saapumaan tunnin sisällä yhteydenotosta.

Pappien vapaapäivät

Pappien vapaapäivät ovat maanantai ja tiistai ja joka  toinen viikko on toisella papilla vapaapäivinä lauantai ja sunnuntai pois lukien kirkkovuoden suuret juhlat joulu ja pääsiäinen, jolloin molemmat ovat töissä. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteys kirkkoherraan Kalle Peltokankaaseen 050 5790007.

Marita Hursti, toimistosihteeri
Kirkkoherra Kalle Peltokangas työhuoneessaan
Kirkkoherra Kalle Peltokangas on parhaiten tavoitettavissa arkena ke-pe ja la-su. Viikkovapaat ovat ma-ti.