Olemme sinua varten.

Sähköinen virkatodistuspyyntö lomake on kotisivuillamme.

Marita Hursti, toimistosihteeri p. 050 579 0020, 06 5151 600 marita.hursti@evl.fi

Keskuskuja 3, 63700
avoinna ma klo 9.00-13.00, to klo 12.00-17.30 ja pe klo 9.00-13.00.

ahtarin.seurakunta@evl.fi

• virkatodistukset ja sukuselvitykset sekä sukututkimukset
  • avioliiton esteiden tutkinta
  • papin ja kanttorin varaaminen
  • tilojen varaaminen

Työntekijöidemme yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-kohdasta.

Kirkkoa ja muita seurakunnan tiloja voi varata perhejuhlia, hautajaisia ja muita tilaisuuksia varten.

Päivystävä pappi: Papit päivystävät puhelimen ja sähköpostin välityksellä työpäivinään ja pyrkivät vastaamaan heti kuin mahdollista. Saattohoitotilanteissa paikalle pyritään saapumaan tunnin sisällä yhteydenotosta.

Pappien vapaapäivät

Pappien vapaapäivät ovat maanantai ja tiistai ja joka  toinen viikko on toisella papilla vapaapäivinä lauantai ja sunnuntai pois lukien kirkkovuoden suuret juhlat joulu ja pääsiäinen, jolloin molemmat ovat töissä. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteys kirkkoherraan Kalle Peltokankaaseen 050 5790007.

Marita Hursti, toimistosihteeri
Kirkkoherra Kalle Peltokangas työhuoneessaan
Kirkkoherra Kalle Peltokangas on parhaiten tavoitettavissa arkena ke-pe ja la-su. Viikkovapaat ovat ma-ti.