Olemme sinua varten.

Sinun asiasi on meille tärkeä, ota rohkeasti yhteyttä tai tule käymään.

18.3.2020 Ajankohtaista tietoa koronavirustilanteen vuoksi

Kirkkoherranviraston ulko-ovi pidetään lukossa työntekijöiden suojelemiseksi tartunnalta.

Yhteydenotot pyydetään ystävällisesti ottamaan puhelimen ja sähköpostin välityksellä.

Marita Hursti, toimistosihteeri p. 050 579 0020, 06 5151 600 marita.hursti@evl.fi

Keskuskuja 3, 63700
avoinna ma-pe klo 9.00-13.00.
p. (06) 5151600, 050 579 0020

• virkatodistukset ja sukuselvitykset sekä sukututkimukset
  • avioliiton esteiden tutkinta
  • papin ja kanttorin varaaminen
  • tilojen varaaminen

Työntekijöidemme yhteystiedot löytyvät Yhteystiedot-kohdasta.

Kirkkoa ja muita seurakunnan tiloja voi varata perhejuhlia, hautajaisia ja muita tilaisuuksia varten.

Päivystävä pappi: Papit päivystävät puhelimen ja sähköpostin välityksellä työpäivinään ja pyrkivät vastaamaan heti kuin mahdollista. Saattohoitotilanteissa paikalle pyritään saapumaan tunnin sisällä yhteydenotosta.

Pappien vapaapäivät

Pappien vapaapäivät ovat maanantai ja tiistai ja joka  toinen viikko on toisella papilla vapaapäivinä lauantai ja sunnuntai pois lukien kirkkovuoden suuret juhlat joulu ja pääsiäinen, jolloin molemmat ovat töissä. Kiireellisissä tapauksissa ota yhteys kirkkoherraan Kalle Peltokankaaseen 050 5790007.

Marita Hursti, toimistosihteeri
Kirkkoherra Kalle Peltokangas työhuoneessaan
Kirkkoherra Kalle Peltokangas on parhaiten tavoitettavissa arkena ke-pe ja la-su. Viikkovapaat ovat ma-ti.