Lasten kevätkirkko

Kirkko

Lasten kevätkirkko, mukana päiväkerholaiset ja mukaan on kutsuttu kaikki esikouluun syksyllä lähtevät ähtäriläislapset

Tervetuloa lasten kevätkirkkoon. Tänä vuonna mukaan kutsutaan päiväkerholaisten lisäksi kaikki syksyllä eskariin lähtevät ähtäriläislapset. Kokoonnutaan eskariin lähtevien kanssa kirkon eteiseen n. 15 min ennemmin ja sen jälkeen käymme kulkueena eteen, jossa he saavat siunauksen ja lauletaan laulu. Laulua on harjoiteltu päiväkerhoissa, päivähoidossa etukäteen. Jos lapsi on kotona hoidossa, ota yhteys Riinaan niin saat tiedon laulusta. Kirkossa esiintyvät myös pienemmät kerholaiset ja tarjolla on lopuksi kirkkokahvit. Tästä onhyvä aloittaa kesä, olette lämpimästi tervetulleita koko perheen voimin!

Syyslenkki

Lenkit kaikille ja kaiken kuntoisille.

Kirkko

Mikkelinpäivä (Enkelien sunnuntai)