Jaetut eväät - sunnuntai

Alavuden kirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Päivän tavoitteena on jakaa kokemuksia eri seurakunnissa löydetyistä tavoista elävöittää jumalanpalvelusta, jakaa vastuuta ja iloa seurakunnan yhteisestä juhlasta.

Tuoreita ideoita ja näkökulmia jumalanpalveluselämään tarjoillaan nyt Alavudella.

Lähde mukaan miettimään kuinka jumalanpalveluksesta voidaan tehdä meidän näköinen.

Tilaisuus on maksuton ja sinne kutsutaan kaikkia seurakuntalaisia.

Päivä alkaa messulla Alavuden kirkossa klo 10.00 ja jatkuu lounaan jälkeen Mikko Vaismaan johtamalla teemapajalla jossa mietitään miten luoda yhteisöllisyyttä, läsnäoloa ja vuorovaikutusta messussa. Kirkkokahvien jälkeen on työskentely ja virikepajat joissa saadaan ideoita messun elävöittämiseen. Päivä päättyy klo 15.00.

Kuljetuksesta ja lähtöajasta ilmoitetaan lähtijöille lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittaudu tästä tai kirkkoherranvirastoon 06 5151600 perjantaihin 21.9. mennessä.