Kirkastussunnuntai /Kristuksen kirkastumisen päivä)

Messun toimittavat:

Unto Kangasniemi, Svetlana Setälä

Kolehti kerätään köyhyyden ja perusturvattomuuden poistamiseen kehitysmaissa muun muassa toimeentu-lomahdollisuuksia parantamalla Kirkon Ulkomaanavun kautta.  Kirkon Ulkomaanapu, PL 210, 00131 Helsinki, viitenumeroluettelo.

OLET TERVETULLUT SEURAKUNNAN YHTEISEEN MESSUUN! KIRKOSSA EMME KÄTTELE, TERVEHDIMME TOISIAMME MUUTEN.

JUMALANPALVELUKSEEN VOI OSALISTUA VAIN TERVEENÄ! SUNTIOLLA ON OIKEUS POISTAA HENKILÖ, MIKÄLI OHJETTA EI NOUDATETA.

JUMALANPALVELUKSESSA NOUDATETAAN TERVEYSVIRANOMAISTEN MÄÄRÄYKSIÄ JA SUOSITUKSIA

HUOLEHDITAAN TURVAVÄLEISTÄ (VÄHINTÄÄN 1 M)

SAMAAN TALOUTEEN KUULUVAT VOIVAT ISTUA VIEREKKÄIN ILMAN TURVAVÄLIÄ

KIRKKOON TULTAESSA DESINFIOIDAAN KÄDET

EHTOOLLISELLE TULTAESSA DESINFIOIDAAN KÄDET

EHTOOLLISEN VIETOSTA ANNETAAN TARKEMMAT OHJEET MESSUN AIKANA

JUMALANPALVELUS LÄHETETÄÄN KIRKON NETTIRADIOON SEKÄ KUVATAAN SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN LIVELÄHETYKSENÄ. STRIIMAAMISEEN ON OLEMASSA PIISPOJEN SUOSITUS. MAHDOLLISTAMME NÄIN JUMALANPALVELUKSEN SEURAAMISEN KAIKILLE HALUKKAILLE. EHTOOLLISENVIETTOA EI KUVATA.

POIKKEUSAIKANA EMME JÄRJESTÄ KIRKKOKAHVEJA KIRKOSSA.

JUMALANPALVELUKSEN KESTOA PYRITÄÄN LYHENTÄMÄÄN POIKKEUSAIKANA.

KOLEHTIHAAVIA EI KIERRÄTETÄ KÄDESTÄ KÄTEEN.

SIUNATKOON KAIKKIVALTIAS JUMALA YHTEISEN JUMALANPALVELUKSEMME HÄNEN NIMENSÄ KUNNIAKSI JA SIELUJEMME AUTUUDEKSI!

ÄHTÄRISSÄ 5.6.2020

KIRKKOHERRA KALLE PELTOKANGAS