Hautausmaan siivoustalkoot

kuva hautausmaasta
Hautausmaa, Kirkko

Tule siivouamaan hautausmaata syysmyrskyn jälkeen! Kahvitus kirkossa.

To 24.9.2020 klo 16 alkaen pidetään Ähtärin seurakunnan hautausmaalla siivoustalkoot. Aiemmin seurakuntaviikolle suunniteltu tapahtuma päätettiin tänään 16.9. siirtää ensi viikolle Suomeen iltapäivällä saapuvan syysmyrskyn johdosta. Todennäköisesti ensi viikolla hautausmaalla on enemmän tehtävää kaikille vapaaehtoisille talkoolaisille. Kahvitus järjestetään kirkkoon. Tervetuloa!

tv. Kalle Peltokangas, kirkkoherra ja hautausmaan työntekijät Anne Jutila ja Vesa Tuira

Suntio-kiinteistötyöntekijä
Kiinteistöpalvelut

Suntio-kiinteistötyöntekijä Anne Jutila on tavattavissa pääsääntöisesti kirkon mäellä. Anne Jutila toimii seurakunnan suntiona ja kiinteistötyöntekijänä sekä hautausmaan kausityön organisoimisesta. Haudankaivajan sijaistaminen kuuluu myös Anne Jutilan työnkuvaan.