Sanajp

Peltokangas, Kataja

Kolehti kerätään heikoissa taloudellisessa asemassa olevien ihmisten tukemiseen Lapuan hiippakunnan alueella - sunnuntaina 31.1.2021

Taloudesta johtuva huoli vaikuttaa ihmiseen kokonaisvaltaisesti. Seurakuntien diakoniatyön kautta autetaan ihmisiä myös taloudellisessa ahdingossa. Erityisesti tämä tarve on korostunut koronapandemian aikana. Yhteiskunnan toipuminen kriisistä kestää pitkään. Lapuan hiippakunnan alueella on eri kokoisia seurakuntia, joissa diakonian kautta jaettavat avustusmäärärahat vaihtelevat suuresti. Kerättävällä kolehdilla avustetaan hiippakunnan alueella asuvia heikoissa taloudellisessa asemassa olevia ihmisiä paikallisen seurakunnan diakoniatyön kautta. Avustus voidaan myöntää akuutissa aineellisessa hätätilanteessa oleville perheille tai yksinäisille ihmisille niissä seurakunnissa, joissa taloudellisen avustamisen mahdollisuudet ovat vähäiset.