Itsenäisyyspäivän sanajumalanpalvelus 6.12.

Kiitos isänmaasta

Ma 6.12. klo 10 sanajumalanpalvelus kirkossa: Peltokangas, Kataja

Palveluvuorossa Räjähdekeskus ja Ähtärin mieskuoro, joht. Pirkko Rankila

Partiolaiset vastaavat sankarihautausmaan kynttilöiden sytyttämisestä.

Kolehti: Kolmen veteraanijärjestön hengelliseen työhön Veteraanivastuu ry:n kautta.

Kunnianosoitus sankarihautausmaalla jumalanpalveluksen päätteeksi.

Tuomiokapituli ohjeistaa seurakuntia rajoittamaan osallistujamääriä seuraavasti: Jos jumalanpalveluksiin, kirkollisiin toimituksiin ja seurakunnan muuhun tavanomaiseen uskonnolliseen toimintaan osallistuu yli 50 henkeä, tilaisuuteen voidaan ottaa enintään 1/3 tilaan hyväksytystä enimmäisosallistujamäärästä

Tämä tarkoittaa Ähtärin kirkossa sitä, että enimmäisosallistujamäärä on 216 henkilöä

Jumalanpalvelusten striimaamista jatketaan seurakunnan facebook-sivun kautta livelähetyksenä.

Seurakunnan työntekijät ohjaavat osallistujien sijoittumista tilaan siten, että lähikontaktin aiheuttamaa tartunnan riskiä voidaan ehkäistä.

Kaikille tilaisuuksiin osallistuville suositellaan vahvasti kasvomaskin käyttöä.

Tervetuloa!