Säbäturnaus Kuortaneella 4.11.

Retkelle lähdetään seurakuntakeskuksen pihasta klo 9.00 ja takaisin samaan paikkaan palataan noin klo 18.30. Retken hinta on 10€ sisältäen matkat, ruokailun noutopöydästä ja välipalan. Mukaan mahtuu myös kannustusjoukkoja. Retken hinta heiltä on 5€ sisältäen kuljetuksen. Ruokailu noutopöydästä omakustannushintaan 12€. Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli ruokailet. Ilmoittautumiset 29.10. mennessä ahtarinseurakunta.fi Ilmoittautuminen kuitataan sähköpostilla, mikäli kuittausta ei tule kannattaa tarkastaa roskaposti. Ennen retkeä sähköpostiin lähetetään retkikirje.

Lomakkeen lähettäminen epäonnistui! Tarkasta, että olet syöttänyt kaikki lomakkeella pyydetyt tiedot.
Kenttä on pakollinen.

Tietosuojasta

Mikäli lomakkeella kerätään henkilötietoja, huomioidaan siinä EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Jos kerätyt henkilötiedot koskevat alle 13-vuotiasta henkilöä, tulee tietojen antajana olla hänen huoltajansa. Tietosuojaseloste löytyy verkkosivun alatunnisteessa olevan linkin kautta.