Uutta toimintaa seurakunnassa:

Seurakunnan tiloissa alkaa 21.8 keskiviikkoiltaisin iltaperhekerho klo 17-19. Iltaperhekerhon tarkoituksena olisi toimia olohuonemaisena kohtauspaikkana kaikille ähtäriläisille.  Iltaperhekerhon toivotaan tavoittavan myös työssäkäyviä lapsiperheitä. Sinne voi sopia treffit tuttavaperheen kanssa tai tulla juomaan kuppi kahvia lasten harrastusten aikana. Ovi on avoinna kaikille, jotka kaipaavat juttuseuraa, sinne voi tulla yksin tai yhdessä koko perheen voimin.

Aloitetaan aina lyhyellä hartaushetkellä, jonka jälkeen vapaata oleskelua kerhotilassa tai sohvalla kahvikupin äärellä. Nähdään!

Välillä tempaistaan iltaperhekerhossa:

Vkolla 7 Ystävänpäiväaskartelua

Vko 8 Talvisia puuhia ulkona, säävaraus!

Vko 11 Tarjolla lapsiparkki seuriksella. Kirpputori Hymis auki myös, mahdollista mennä pengastamaan rauhassa kirppistä ja jättää lapset hoitoon.

Vko 14 Pajunvitsojen koristelua

Vko 15 Pääsiäisvaellus