Uutta toimintaa seurakunnassa:

Seurakunnan tiloissa alkaa 21.8 keskiviikkoiltaisin iltaperhekerho klo 17-19. Iltaperhekerhon tarkoituksena olisi toimia olohuonemaisena kohtauspaikkana kaikille ähtäriläisille.  Iltaperhekerhon toivotaan tavoittavan myös työssäkäyviä lapsiperheitä. Sinne voi sopia treffit tuttavaperheen kanssa tai tulla juomaan kuppi kahvia lasten harrastusten aikana. Ovi on avoinna kaikille, jotka kaipaavat juttuseuraa, sinne voi tulla yksin tai yhdessä koko perheen voimin.

Aloitetaan aina lyhyellä hartaushetkellä, jonka jälkeen vapaata oleskelua kerhotilassa tai sohvalla kahvikupin äärellä. Nähdään!

ILTAPERHEKERHOTOIMINTA TAUOLLA SUOSITUSTEN MUKAISESTI TOISTAISEKSI!

Ota seurantaan uusi sivumme facebookissa: Ähtärin seurakunnan varhaiskasvatus

Haluamme elää perheiden rinnalla myös somessa. Sivun tarkoituksena on luoda toivoa, jakaa puuhavinkkejä ja tukea vanhemmuutta. Tehdään matkaa yhdessä!