alba ja hihat

Rippikoulu 2019

Rippikouluun vuonna 2019

Rippikoulun aloituskirkko ke 22.8 klo 18 Ähtärin kirkossa

Kirkkoon kutsutaan kaikkia vuoden 2019 rippikoululaisia ja heidän perheitään. Iltakirkon jälkeen palautetaan rippikouluun ilmoittautumiskaavakkeet.

Ähtärin seurakunnan rippikouluun kutsutaan kaikkia seurakunnan jäseniä jotka täyttävät 15-vuotta vuonna 2019. Rippikoulu on kaikenkaikkiaan puoli vuotta kestävä kokonaisuus, jonka aikana tutustutaan omaan rippikouluryhmään, tutustutaan seurakunnan toimintaan ja osallistutaan rippileirille. Rippikoulu päättyy konfirmaatioon kirkossa.

Leirivaihtoehdot 2019 :

Syyslomaleiri Honkiniemen leirikeskuksessa Ähtärissä 12.-19.10.2018.                                                                              Leirin konfirmaatio on Ähtärin kirkossa 10.3.2019

Talvilomaleiri Piispalassa Kannonkoskella 22.2-1.3.2019.                                                                                                      Leirin konfirmaatio on Ähtärin kirkossa 17.3.2019

Kesälomaleiri Marttisissa Virroilla 8.6-15.6.2019.                                                                                                                     Leirin konfirmaatio on Ähtärin kirkossa 16.6.2019

Ilmoittautuminen rippikouluun:

Ilmoittautumislomake ja infokirje rippikoulusta lähetetään vuonna 15-vuotta täyttäville nuorille kotiin elokuun alussa. Palauta se  täytettynä ja huoltajan allekirjoituksella varustettuna rippikoulun aloitusmessuun keskiviikkona 22.8.2018. Ilmoittautumisen jälkeen muodostetaan leiriryhmät. Leiriryhmävalinnat ilmoitetaan kotiin syyskuun alussa. Mikäli haluat käydä riparin päiväkouluna, se on mahdollista Honkiniemen syysleirin yhteydessä.

Mikäli nuori ei kuulu seurakuntaan hän saa ilmoittautumiskaavakkeen ja infokirjeen kirkkoherranvirastosta.

Jos sinulla on kysyttävää rippikouluista niin soita Soile Autio 040 723 6496