Kuvassa rippikoululaisia Ähtärin kirkon portailla poistumassa konfirmaatiosta.

Ähtärin seurakunnan rippikoulut 2020

Rippikouluun kutsutaan kaikki seurakunnan jäsenet, jotka täyttävät 15-vuotta vuonna 2020.  Rippikoulu on puoli vuotta kestävä kokonaisuus, jonka aikana tutustutaan omaan rippikouluryhmään,  seurakunnan toimintaan ja osallistutaan rippileirille.  Rippikoulu päättyy konfirmaatioon kirkossa.

Leirivaihtoehdot v.2020

Syyslomaleiri; Honkiniemi, Ähtäri               

               Leirijakso: 11. – 18.10.2019

               Konfirmaatio: 16.2.2020 Ähtärin kirkossa

Kesälomaleiri; Marttinen, Virrat

               Leirijakso: 1. – 8.6.2020

               Konfirmaatio: 14.6.2020 Ähtärin kirkossa

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumislomake ja infokirje rippikoulusta lähetetään 15-vuotta täyttäville seurakunnan jäsenille kotiin elokuun alussa. Palauta se  täytettynä ja huoltajan allekirjoituksella varustettuna rippikoulun aloitusmessuun 21.8 klo 18 Ähtärin kirkkoon. Ilmoittautumisen jälkeen muodostetaan leiriryhmät. Leiriryhmävalinnat ilmoitetaan kotiin syyskuun alussa. Mikäli haluat käydä riparin päiväkouluna, se on mahdollista Honkiniemen syysleirin yhteydessä.

Jos haluat käydä rippikoulun jossain muualla kuin Ähtärissä, ilmoittaudu itse haluamallesi leirille. Tämän lisäksi täytä myös Ähtärin seurakunnan ilmoittautuminen, koska seurakuntaan tutustumisjakson käyt Ähtärissä.

Tervetuloa rippikouluun vaikka…

...et olisikaan kirkon jäsen. Mutta jos haluat leirin päätteeksi tulla konfirmoiduksi, tulee sinun liittyä kirkkoon. Se puolestaan edellyttää, että sinut on kastettu tai tullaan kastamaan. Asiasta sopivat huoltajat yhdessä rippikouluvastaavan kanssa. Ilmoittautumiskaavakkeita saat kirkkoherranvirastosta os. Keskuskuja 3.