Seurakuntaviikko 20.-26.9.2021

Maanantai 20.9.

klo 12-14  Iltapäiväkahvit Mustikkavuoren laavulla, tarjolla makkaraa ja lettuja. Mukana Yhteinen keittiö.

Tiistai 21.9.

klo 12 ja 14 Opastettu kierros hautausmaalla. Kokoontuminen kirkon edessä. Oppaana Marjatta Jousmäki.

Keskiviikko 22.9.

klo 17.00       Perheiden keilailta. Ilta alkaa matkailualueen kappelilta ja päättyy keilahalliin klo 19.00. Hinta 15€/perhe. Ilmoittautumiset 17.9. mennessä soile.autio@evl.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistujien määrä ja allergiat.

klo 18.00       Sanan ja rukouksen ilta seurakuntakeskuksessa. Mukana Kai Niemelä ja kalle Peltokangas

Torstai 23.9.

klo 10-13       Toritapahtuma, kahvitarjoilu. Myynnissä pullaa ja arpajaiset Yhteisvastuun hyväksi. Paikalla seurakunnan työntekijöitä

Perjantai 24.9.

klo 9.30-12     Vauvan päivä seurakuntakeskuksessa. Ohjelmassa vauvan värikylpy, kirkkomuskari ja lounas (vapaaehtoinen ruokamaksu) Ilmoittautumiset 20.9. mennessä paula.kilponen@evl.fi. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistujien määrä ja allergiat.

klo 18.00         Hengelliset toivelaulut ja virret kirkossa. Mukana Leena Saunanen

Perjantai-Lauantai 24.-25.9.

6.-7. luokkalaisten leiri. Ilmoittautumiset 17.9. mennessä riikka.aittolampi@evl.fi

Sunnuntai 26.9.

klo 10.00           Messu kirkossa, kirkkokahvien jälkeen Raamattumme- tilaisuus kirkossa. Laske montako Raamattua kotoasi löytyy? Tilaisuudessa tutustutaan mm. Raamatun lukuoppaaseen, erilaisiin ramattuihin, netistä löytyviin Raamattusovelluksiin. Kolehti Pipliaseuralle.

Kukkia ja iloa vanhuksille! Osta kukkakimppu, me toimitamme sen vanhustenviikolla yksinäiselle vanhukselle.

Kimpun hinta 15€, josta tilitetään Yhteisvastuukeräykseen 5€ ( käteismaksu kukkakauppaan).

Kimput ovat myynnissä 20.9.-1.10.

Kampanjassa mukana Eeva-Maijan Kukka ja Pielikki