Seurakuntaviikon tapahtumat 24.11.-1.12.2019:

-Ilo sulle ja mulle –lähetysnäyttely lapsille kirkossa pe 22.11. – pe 29.11. klo 9-13 (Riikka ja Soile)

-Su 24.11. Yhteisen keittiön ruokailu Seurakuntakeskuksessa klo 12.30-14.30 (Arja)

-SU 24.11. Messu: Peltokangas, Esko Piiroinen, Kataja, Suomen Raamattuopiston kirkkopyhä, Kari Punkka, trumpetti ja luottamushenkilöt messussa klo 15, lapsille pyhäkoulu messun aikana (Lasse Pesu), nimikkolähettien kuulumiset kirkkokahvien jälkeen (Maritta Peltokangas)

-Ti 26.11. Varhaisnuorisotyön Big night-tapahtuma Seurakuntakeskuksessa klo 18-21 (Soile, Riikka)

-Pe 29.11. Lasten puuhapäivä Seurakuntakeskuksessa klo 9-13: Seurakuntakeskuksessa mukavaa puuhaa lapsille mm. pomppulinna, temppurata, askartelua yms. Tervetuloa viettämään mukavaa puuhapäivää Anun ja Riinan kanssa!

-Pizzaperjantai 29.11. klo 16-18 Seurakuntakeskuksessa (Arja R., Soile, Riikka, Anu ja Riina)

-Su 1.12. 1. Adventtisunnuntain perhemessu kirkossa klo 10: Soininen, Kataja, Palveluvuorossa Otson koulu.

-Lasten kauneimmat joululaulut kirkossa klo 16: Soininen, Kataja, Martikainen, Tupala

-Adventtivesper kirkossa klo 18: Soininen, Kataja, kirkkokuoro

Seurakunnan muusta viikkotoiminnasta voit lukea lisää nettisivuilta www.ahtarinseurakunta.fi tai kirkollisista ilmoituksista. Tervetuloa mukaan tilaisuuksiin ja toimintaan uudet ja vanhat seurakuntalaiset!

Kuva, joka sisältää kohteen mies, henkilö, seinä, sisä

Kuvaus luotu automaattisesti  ”Seurakuntaviikon teema vaihtuu vuosittain. Nyt on teemana lapset. ” Kalle Peltokangas, kirkkoherra