Jenni Ilomäen ja Lasse Katajan tehtäväänsiunaaminen 16.9.

7.9.2018 16.19

Tule mukaan seurakunnan yhteiseen juhlaan!

Siunauksen varassa

Jenni Ilomäki aloitti työt Ähtärin seurakunnan talouspäällikkönä elokuussa 2017 ja Lasse Kataja kanttorina tammikuussa 2018. Sunnuntaina 16.9. klo 10 alkavassa messussa Ähtärin kirkossa heidät siunataan tehtäviinsä. Liturgina ja saarnaajana toimii kirkkoherra Kalle Peltokangas, avustavana pappina kappalainen Paula Soininen. Lasse Kataja toimii kanttorina. Häntä avustavat musiikissa kirkkokuoro sekä basso Mika Kares ja viulisti Reetta Kataja. Kirkkoneuvoston päätökset Ilomäen ja Katajan valinnoista lukee kirkkovaltuuston puheenjohtaja Elina Haapaniemi. Siunaamisessa avustavat pappien kanssa Haapaniemen lisäksi kirkkoneuvoston varapuheenjohtaja Leila Kotamäki. Päivän raamatuntekstit lukee kirkkovaltuuston varapuheenjohtaja Elina Pusaa.

Messun jälkeen siirrtytään seurakuntakeskukseen, jossa on ruokailu, ohjelmaa ja kahvitus. Tervetuloa!