VAPAAEHTOISTEN SIUNAAMINEN 23.9. KLO 10!

18.9.2018 10.30

Sunnuntaina messussa tapahtuu vapaaehtoisten siunaaminen

Seurakunnassa tarvitaan vapaaehtoisia moniin eri tehtäviin messussa ja arkiviikolla. Jokainen tehtävä on yhtä tärkeä! Jokaisella seurakuntalaisella on mahdollisuus palvella toisia seurakuntalaisia omilla lahjoillaan. Laitetaan lahjat käyttöön! Vapaaehtoisten siunaamista vietetään tässä muodossa ensimmäistä kertaa Ähtärin seurakunnassa. Siksi uudet ja vanhat ovat tervetulleita siunattavaksi samaan aikaan. Messun jälkeen jaamme ajatuksia vapaaehtoistyöstä seurakunnassa kirkkokahveilla. Messun toimittaa kirkkoherra Kalle Peltokangas yhdessä kanttori Lasse Katajan kanssa. Avustajina ovat nuorisotyönohjaajat Riikka Aittolampi ja Soile Autio sekä isoset. Palveluvuorossa ovat Nallen vasket Heikki Savolan johodolla. Sydämellisesti tervetuloa sunnuntaina 23.9. klo 10 kirkkoon!

Kalle Peltokangas, kirkkoherra