Uutislistaukseen

punainen sydän yhteisvastuun logo

Tule vapaaehtoiseksi!

25.1.2019 12.30

Suomessa vuoden 2019 keräysvaroilla tuetaan vähävaraisten lasten ja nuorten opiskelua esimerkiksi avustamalla opiskeluvälineiden hankinnassa. Ulkomailla autetaan katastrofien ja konfliktien aiheuttamissa hätätilanteissa pahiten kärsineitä ihmisiä, tänä vuonna erityisesti nuoria. Keräysvaroin tuetaan koulunsa keskeyttämään joutuneiden oppilaiden paluuta takaisin kouluun, jaetaan koulu- ja hygieniatarvikkeita sekä autetaan koulumaksuissa. Liity lähimmäisenrakkauden kansanliikkeeseen! Kanna kortesi kekoon yhteisvastuukerääjänä, avusta seurakuntien yhteisvastuutapahtumien järjestelyissä tai järjestä omia tapahtumiasi ystäviesi kanssa Yhteisvastuun hyväksi. 

 

Liikkuva lipaskeräys tavoittaa naapurin ja ohikulkijan! 

Lipaskeräys on yhä suositumpaa. Tee päivän hyvä työ ja tule mukaan. Lipaskerääjänä saat seurakunnastasi Yhteisvastuun virallisilla tunnuksilla ja keräysluvalla varustetun rahalippaan, jonka kanssa voit lähteä kerääjäksi valitsemallesi alueelle. Voit ottaa lippaan mukaasi keväiselle lenkille ja kilautella ohikulkiessasi naapuruston ovikelloja ja ihmiset lahjoittavat haluamansa summan Yhteisvastuulle. Lipaskeräystä voi suorittaa myös kauppojen edustalla sovittuina päivinä. Voit itse valita, kuinka paljon ajastasi haluat antaa keräykselle.  

Liity lähimmäisenrakkauden kansanliikkeeseen!  

Kanna kortesi kekoon yhteisvastuukerääjänä, ilmoittaudu vapaaehtoiseksi arkienkeliksi kotiseurakuntaasi. Jo tunti tai pari ajastasi on suureksi avuksi. Voit ilmoittautua kerääjäksi soittamalla Soile Autiolle 040 723 6496 tai laittamalla sähköpostia soile.autio@evl.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Lisää tietoa yhteisvastuukeräyksestä saat sivulta yhteisvastuu.fi