Yhteinen keittiö kaipaa vapaaehtoisia pieniin tehtäviin.

Nyt olisi tarjolla puutarhamarjojen poimintaa. Tule viihtymään joukkoomme. " Elämä on parempaa yhdessä nautittuna." Tule silloin, kun sinulle sopii. Ilmoittautua voit diakonille.

Seurakuntaviikko alkaa!

22.11.2019 13.18

Seurakuntaviikon tapahtumat 24.11.-1.12.2019:

-Ilo sulle ja mulle –lähetysnäyttely lapsille kirkossa pe 22.11. – pe 29.11. klo 9-13 (Riikka ja Soile)

-Su 24.11. Yhteisen keittiön ruokailu Seurakuntakeskuksessa klo 12.30-14.30 (Arja)

-SU 24.11. Messu: Peltokangas, Esko Piiroinen, Kataja, Suomen Raamattuopiston kirkkopyhä, Kari Punkka, trumpetti ja luottamushenkilöt messussa klo 15, lapsille pyhäkoulu messun aikana (Lasse Pesu), nimikkolähettien kuulumiset kirkkokahvien jälkeen (Maritta Peltokangas)

-Ti 26.11. Varhaisnuorisotyön Big night-tapahtuma Seurakuntakeskuksessa klo 18-21 (Soile, Riikka)

-Pe 29.11. Lasten puuhapäivä Seurakuntakeskuksessa klo 9-13: Seurakuntakeskuksessa mukavaa puuhaa lapsille mm. pomppulinna, temppurata, askartelua yms. Tervetuloa viettämään mukavaa puuhapäivää Anun ja Riinan kanssa!

-Pizzaperjantai 29.11. klo 16-18 Seurakuntakeskuksessa (Arja R., Soile, Riikka, Anu ja Riina)

-Su 1.12. 1. Adventtisunnuntain perhemessu kirkossa klo 10: Soininen, Kataja, Palveluvuorossa Otson koulu.

-Lasten kauneimmat joululaulut kirkossa klo 16: Soininen, Kataja, Martikainen, Tupala

-Adventtivesper kirkossa klo 18: Soininen, Kataja, kirkkokuoro

Seurakunnan muusta viikkotoiminnasta voit lukea lisää nettisivuilta www.ahtarinseurakunta.fi tai kirkollisista ilmoituksista. Tervetuloa mukaan tilaisuuksiin ja toimintaan uudet ja vanhat seurakuntalaiset!

”Seurakuntaviikon teema vaihtuu vuosittain. Nyt on teemana lapset. ” Kalle Peltokangas, kirkkoherra