Paula Soinisen juttuun.JPG

JOULUAATON HARTAUSHETKET TOIMITETAAN ILMAN LÄSNÄOLEVAA SEURAKUNTAA

18.12.2020 13.27

JOULUAATON HARTAUSHETKIÄ ON ÄHTÄRIN SEURAKUNNASSA PERINTEISESTI VIETETTY KLO 14 JA 16 JA KAHTENA VIIME VUONNA MYÖS KLO 22. TILAISUUDET OVAT KOONNEET YHTEENSÄ YLI 600 HENKILÖÄ JOULUN SANOMAN ÄÄRELLE.

TÄMÄN KORONAVUODEN AIKANA OLEMME USEAAN OTTEESEEN JOUTUNEET MUUTTAMAAN SUUNNITELMIAMME JOULUN VIETOSTA SEURAKUNNASSA. TARKOITUKSEMME OLI PITKÄÄN, ETTÄ JOULUAATON HARTAUSHETKI OLISI VIETETTY KAUPUNGIN TORILLA JA TOINEN HARTAUSHETKI KIRKOSSA KLO 22, MUTTA TÄTÄKÄÄN SUUNNITELMAA EMME VALITETTAVASTI VOI TOTEUTTAA VALLITSEVASSA TILANTEESSA.

AINOA MAHDOLLISUUS ON TOIMITTAA JOULUAATON HARTAUS SULJETUIN OVIN JA LÄHETTÄÄ SE NETTIRADION JA SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVUN KAUTTA STRIIMATTUNA. JOULUAATON HARTAUDEN LÄHETTÄMINEN ALKAA KLO 13 KIRKOSTA. TOIVON, ETTÄ SIELLÄ KODEISSA, MAHDOLLISIMMAN MONI PÄÄSISI HILJENTYMÄÄN JOULUN SANOMAN ÄÄRELLE VIESTIMIEN VÄLITYKSELLÄ.

LISÄKSI KLO 22 JOULUAATTONA LÄHETETÄÄN VIDEOITU HARTAUS SEURAKUNNAN FACEBOOK-SIVULLA.

Lue tästä lisää joulunajan kirkkotilaisuuksien poikkeusjärjestelyistä.

TOIVOMME, ETTÄ ENSI VUONNA VOIMME TAAS VIETTÄÄ JOULUA PERINTEISIN MENOIN JA SUURELLA JOUKOLLA KOTIKIRKOSSAMME.

KALLE PELTOKANGAS, KIRKKOHERRA