iso puu Afrikassa

Lähetystyö

"Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu."  Mutta kuinka he voivat huutaa  avukseen sitä, johon eivät usko?  Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet?  Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista?  (Paavali Roomalaiskirjeessä 10:13-14)

Elämä on lahja, jota jaamme toistemme kanssa.  Jaamme eteenpäin toisillemme sitä, minkä olemme itse saaneet.  Lähetystyö kuuluu näin jokaisen kristityn elämään.  Se on Kristuksen tuntemisen edistämistä ja hänen toimintansa jatkamista.

Seurakunnan nimikkolähetit

Titta Hämäläinen (SLS)

Tittä työskentelee Viron luterilaisen kirkon Lapsi-ja nuorisotyöyhdistyksen palveluksessa. Hänen tärkein tehtävänsä on raamattukoulutuksen ja Raamatun tuntemisen edistäminen seurakuntien vapaaehtoisten, erityisesti nuorten aikuisten parissa ja heidän rohkaiseminen hengelliseen työhön.

Sanna Auvinen ja Veikko Huhta (SLS)

Sanna Ja Veikko asuvat Botswanan pääkaupungissa Gaboronessa. Sanna toimii kirkon työn koordinaattorina koordinoiden Suomen Lähetysseuran hankkeita ja Veikko toimii talousasiantuntijana auttaen ja kehittäen paikallisen kirkon taloustoimistoa.

Pauli Vanhanen (SLEY)

Pauli työskentelee eteläsudanilaisten pakolaisten keskuudessa Ugandassa. Pauli toimii lähetystyöntekijänä Etelä-Sudanin/Sudanin luterilaisen kirkon työyhteydessä. Hänen tehtävänään on SLEY:n antaman avun seuranta ja työn koordinointi.

Henkilö Etu-Aasiassa

Ystäväkirjeitä saatavana kirkkoherranvirastosta.

Nimikkolähettien kirjeitä:

Titta Hämäläisen uutiskirjeitä:

1.2018                           1.2019

2.2018                           2.2019

3.2018                           3.2019

4.2018                           4.2019

1.2020

Sanna Auvisen ja Veikko Huhdan uutiskirjeitä:

1.2018

1.2019