Seurakunnassamme on haettavana

Emäntä-siivoojan toimi

toimi on työsopimussuhteinen, kokoaikainen, määräaikainen vuodeksi, työpariksi 50%:lle siivooja-emännälle.

Emäntä-siivoojan tehtäviä ovat mm:

• Emännän tehtävät seurakunnassa
  • Juhlatilaisuuksien järjestämistä
  • Seurakunnan kiinteistöjen siivousta
  • muuta kiinteistöihin liittyvää työtä
  • tehtävään sisältyy viikonloppu- ja iltatöitä, sekä työskentelyä juhlapyhinä

Tehtävään valittavan on oltava konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai käytännön ammattitehtävässä hankittu riittävä kokemus. Myös lähiaikoina emännän ammattitutkintoon valmistuvat opiskelijat otetaan huomioon.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vastuullisuutta, joustavaa asennetta, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä vähäistä it-osaamista, jotta pystyy omaksumaan seurakunnan käyttämien ohjelmien käytön. Katsomme emäntäosaaminen eduksi.

Toimen palkkaus on KirVesTes:n vaativuusryhmän 401 (vähimmäispalkka 1976,62) mukainen, jos on emännän koulutus ja 303 (1913,92 eur/kk), jos ei ole koulutusta. Tehtävässä on kolmen kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Ähtärin seurakunnan kirkkoneuvostolle ja toimittaa seurakunnan Palvelutoimistoon viimeistään 31.1.2022 klo 18.00 osoitteeseen Keskuskuja 3, 63700 Ähtäri tai sähköpostilla kalle.klaavo@evl.fi. Toivoimme hakemukset ensi sijaisesti sähköpostilla. Liitä hakemukseen CV tai luettelo työkokemuksestasi.

Hakijoiden tulee varautua viikolla 5, 2.2.2022 järjestettävään haastatteluun joko teams-tai lähihaastatteluna Palvelutoimistossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspäällikkö Kalle Klaavo p. 050 579 0008.

DIAKONIAN KAUSITYÖ, ÄHTÄRIN SEURAKUNTA

Ähtärin seurakunnassa on haettavana

DIAKONIN KAUSITYÖNTEKIJÄN TYÖSUHDE AJALLE 1.6.-3.7.2022

Tehtävään kuuluu yleisen diakoniatyön itsenäinen toteutus. Työtehtäviin sisältyy mm. syntymäpäiväkäyntejä, asiakasvastaanottoa, ruokajakelusta ja kirpputorin toiminnan ohjauksista vastaaminen.

Palkkaus määräytyy KirVESTES:n Liitteen 5 mukaisesti 1237,16-1897,40 eur/kk. Työntekijä palkataan työsuhteeseen, jota koskee työaika.

Valitun tulee olla ev.lut.kirkon jäsen.

Työtehtävien hoidossa on eduksi oman auton käytön mahdollisuus, koska Ähtärin kaupunki on pinta-alaltaan laaja.

Lisätietoja antaa diakoni Virpi Rinne p.050 5790004 tai kirkkoherra Kalle Peltokangas p. 0505790007.

Kirjalliset hakemukset liitteineen (CV) on toimitettava sähköpostilla os. kalle.peltokangas@evl.fi pe 4.2.2022 klo 16 mennessä.