RUOKAJAKELUN KOORDINAATTORIKSI ÄHTÄRIN SEURAKUNTAAN!

Ähtärin seurakunnassa on diakoniatyössä haettavana määräaikainen (6kk) ja osa-aikainen (40%) työntekijä ruokajakelun koordinoimiseen. Ähtärin seurakunta on vastannut paikkakunnan ruokajakelusta useiden vuosien ajan. Kuluneen vuoden aikana ruokajakelu on siirretty uusiin toimitiloihin Seurakuntakeskuksen lähelle. Samassa kiinteistössä toimii seurakunnan kirpputori Hymis. Ruokajakelua pidetään tiistaisin ja perjantaisin. Ruokajakelussa on mukana aktiivisten vapaaehtoisten joukko, joita valittava koordinoija ohjaa. Vapaaehtoiset hakevat ja pakkaavat jaettavat ruoat. Koordinaattori on vapaaehtoisten tukena ja läsnä asiakkaita varten. Lisäksi koordinointiin toisinaan kuuluu jaettavan ruoan hankkiminen ja ruokakuljetusten järjestäminen. Ruokajakelussa on käynyt kasvava määrä avuntarvitsijoita.  Tarvittaessa työntekijä toimii diakonian viranhaltijan kanssa muussa diakoniatyössä tai muissa esimiehen antamissa tehtävissä. Toimessa on viikoittainen työaika 15h 18 min. eli kaksi laskennallista työpäivää.

Hakuaika toimeen on 19.9.-30.9.2022. Kelpoisuusvaatimuksena on ammatillinen koulutus tai tutkinto tai vastaava ammatillinen osaaminen ja työkokemus. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostilla kirkkoherralle (kalle.peltokangas@evl.fi). Hakijoiden tulee varautua haastatteluun maanantaina 3.10. klo 12-16. Palkkaus toimessa on KirVESTES:n mukaan 403-luokassa (lähiesihenkilötehtävä) mahdolliset kokemuslisät huomioiden.

Työntekijän esimiehenä toimii kirkkoherra. Työntekijän perehdyttää toimeen diakoniatyöntekijä ja kirkkoherra.

Aloitus toimessa 1.11. tai sopimuksen mukaan heti kun mahdollista.

Lisätietoja antaa diakoniatyöntekijä Virpi Rinne p. 050-5790004.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------