Ähtärin seurakunnassa on haettavana

Suntio-kiinteistötyöntekijän toimi (määräaikainen 1 v)

toimi on työsopimussuhteinen, osa-aikainen n. 60 % 23 h/vko 4 viikon tasoitusjaksolla, määräaikainen

Suntio-kiinteistötyöntekijän tehtäviä ovat mm:

• suntion tehtävät jumalanpalveluksissa, ja muissa tilaisuuksissa kirkossa ja siunauskappelissa
  • kiinteistönhoitajan tehtävät, mm. ruohonleikkausta, käsilumityöt ja tarvittaessa hiekoitus
  • kolehdeista huolehtiminen
  • liputukset työpäivinään
  • talouspäällikön ja kirkkoherran antamat työt
  • muut toimialaan kuuluvat yleiset suntion ja talonmiehen työt

tehtävään sisältyy viikonloppu- ja iltatöitä, sekä työskentelyä juhlapyhinä

Tehtävään valittavan on oltava konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Kelpoisuusehtona on soveltuva ammatillinen perustutkinto tai käytännön ammattitehtävässä hankittu riittävä kokemus.

Tehtävän hoitaminen edellyttää vastuullisuutta, joustavaa asennetta, hyviä yhteistyö- ja tiimityötaitoja, kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tehtävässä tarvitaan oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä riittävää it-osaamista jotta pystyy omaksumaan seurakunnan käyttämien ohjelmien käytön. Katsomme kiinteistötekniikan osaamisen eduksi. Tehtävän sekä oman auton käyttömahdollisuutta

Tehtävä täytetään yhden vuoden määräajaksi 1.7.2022 alkaen, tai sopimuksen mukaan. Määräaikaisuuden syynä on tehtävien uudelleenjärjestelyn keskeneräisyys ja eläköitymiset. Tehtäviin voi tulla muutoksia myös määräaikana.

Toimen palkkaus on KirVesTes:n vaativuusryhmän 303 mukaan ilman koulutusta oleva ja koulutuksen omaava palkkaluokka on 402. Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän aloittamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kirjalliset hakemukset tulee osoittaa Ähtärin seurakunnan kirkkoherralle ja toimittaa seurakunnan palvelutoimistoon viimeistään 16.6.2022 klo 15.00 osoitteeseen Keskuskuja 3, 63700 Ähtäri tai sähköpostilla kalle.peltokangas@evl.fi.

Hakijoiden tulee varautua viikolla 25, 22.6.2022 tai 23.6.2022 järjestettävään haastatteluun.

Lisätietoja tehtävästä antaa kirkkoherra Kalle Peltokangas p. 050 579 0007 ja 11.6.2022 saakka talouspäällikkö Kalle Klaavo p. 050 579 0008.