nuoria ruohikolla

Nuoret

Nuorisotyön sydän on nuortentila LÄHDE seurakuntakeskuksen alakerrassa. Lähteelle olet tervetullut keskustelemaan mieltä painavista asioista, leikkimään, laulamaan, hiljentymään tai vain olemaan ja tapaamaan kavereita.

Retki Tampereelle 24.11.

Lähde mukaan syksyn hauskimmalle reissulle! Starttaamme aamulla klo 9.00 bussilla kohti Tamperetta. Aluksi tutustumme Finlaysonin kirkkoon ja pidämme hartaushetken siellä. Kirkosta suuntaamme, Museokeskus Vapriikkiin.

Museoseikkaulun jälkeen suuntaamme kohti Ideaparkia, siellä ruokailemme ja aikaa on vähän ostoksillekin. Reissun huipennuksena yritämme selvittää tiemme ulos pakohuoneesta.

Kotona olemme takaisin noin klo 21.00.

Reissun hinta on vain 25€ sisältäen kuljetuksen, lipun Vapriikkiin, lounaan ja pakohuoneen.

Ilmoittautumiset 19.11. mennessä Soilelle tai Riikalle. Ole nopea, mukaan mahtuu rajallinen määrä porukkaa!