Seurakuntakeskuksen tilavuokrat

löytyvät tästä

Pitopalveluyritykset

Kirkkoneuvosto päätti 16.9.2020 97 § periä maksun kaikilta ulkopuolisilta vuokraajilta, pois lukien seurakunnan ja ulkopuolisen tahon yhteiset tilaisuudet (esim. kasteet, häät), veteraanijärjestöt ja evl. kirkon seurakunnalliset tilaisuudet (esim. kirkon herätysliikkeet, Kirkon ulkomaanapu). Musiikkiharjoitukset (esim. Merikanto-opistolle) vastavuoroisuus periaatteella. He tulevat esiintymään seurakunnan omissa tapahtumissa maksutta ja huolehtivat omalta osaltaan soittimien hoitokustannuksista tilavuokraa vastaan.

Annetaan erikseen ohjeet keittiön käytöstä vuokrauksen yhteydessä. Avataan pienemmille tarjoilulle mahdollisuus ja annetaan kaikille yrittäjille oikeuden tulla toimimaan seurakunnan tiloissa, mikäli heidän edellytyksensä siihen riittävät.

Ohjeet vuokrauksesta ja keittiön käytöstä linkki tästä!

Toimistosihteeri
Keskuskuja 3
63700 Ähtäri

Tehtävän pääasiallinen sisältö:

1. Jäsenrekisterin (Kirjuri) ylläpitoon kuuluvat tehtävät ja kirkollisten toimitusten järjestelyt (ajan- ja tilanvaraukset, työntekijöiden varaaminen Katriina-työkalenterin osoittamien työvuorojen mukaisesti.)

2. Hauta-asiat (hauta- ja vainajarekisterin ylläpito)

3. Ostoreskontran hoito ja tarvittaessa muita taloustoimiston töitä.

4. Kirkollisten ilmoitusten kokoaminen ja vieminen lehtiin.

5. Virkatodistus ja Sukuselvityspyyntöihin vastaaminen sovitun aikataulun mukaisesti sekä laskutus KIPAN kautta.

6. Muut kirkkoherranviraston sihteerin ja arkistohoitajan tehtävät.

7. Myyntilaskujen, hautaustoimen laskujen tekeminen ja matkalaskujen tarkastaminen.

8. Kirpputori ja kolehti ym. rahojen vastaanottaminen, tarvittaessa laskeminen, pussitus ja vienti pankkiin.

9. Hautainhoitotarjousten teko, viitesiirtojen haku, hoitoraporttien tekeminen, tarrojen tulostus ja hautausmaan tiedottaminen hoidoista.

10. Loppuvuoden poistoajot ja vuodenvaihteen toimenpiteiden tekeminen Statuksessa.

11. Toimistotarvikkeiden, kirjekuorien, postimerkkien ym. hankinta ja pienvaraston ylläpito.