Pyhäkoulua kirkossa

20.10. klo 15 alkavassa messussa saarnan aikana Liisa Ahokas pitää pyhäkoulua lapsille. Pyhäkoulussa lapsille mehutarjoilu! Tervetuloa!

24.11. klo 15 alkavassa messussa saarnan aikana pastori Lasse Pesu pitää pyhäkoulua lapsille. Pyhäkoulussa lapsille mehutarjoilu! Tervetuloa!

29.12. klo 15 alkavassa messussa saarnan aikana Tuija Pasanen pitää pyhäkoulua lapsille. Pyhäkoulussa lapsille mehutarjoilu! Tervetuloa!

26.1.2020 klo 15 alkavassa messussa saarnan aikana Tuija Pasanen pitää pyhäkoulua lapsille. Pyhäkoulussa on lapsille mehutarjoilu. Tervetuloa koko perheen kanssa!

Pyhäkoulua pidetään alle kouluikäisille lapsille sekä alakoululaisille. Pyhäkoulua toteutetaan varhaiskasvatuksen puitteissa, mutta se on myös osa jumalanpalveluselämää. Pyhäkoulua toteutetaan Suomen evankelis-luterilaisen kirkon arvojen mukaan eli pyhyyden kunnioittamisessa, vastuullisesti, oikeudenmukaisesti ja totuudellisesti. Pyhäkoulussa opitaan siitä, mikä kristityille on pyhää: Raamattua, uskoa Jumalaan ja lähimmäisen sekä luomakunnan kunnioittamista. Pyhäkoulussa asioista kerrotaan lapsen kielellä. Pyhäkoulussa voidaan leikkiä, laulaa, rukoilla, näetellä, piirtää, jotta Raamatun kertomukset sisäistyvät lapsen elämään, osaksi arkea. Pyhäkoulussa opitaan tunteita ja niiden säätelyä sekä etiikka eli hyvän ja pahan, oikean ja väärän erottamista.

alttari