Keittiöpalvelut

Seurakunnan emäntä vastaa kahvituksista ja ruokailuista. Ota yhteys keittiöpalveluasioissa emäntä-siivooja Anne-Mari Kankaanpäähän, puh 050 579 0002 tai sähköpostilla anne-mari.kankaanpaa@evl.fi tai osa-aikaiseen siivooja-emäntään Virpi Patamaan, puh. 050 579 0006 tai sähköpostilla virpi.patama@evl.fi.

Seurakunta aloittaa markkinaehtoisen pitopalvelun 1.4.2022 alkaen, mutta pitopalvelua tarjoavat edelleen Hovitar Erja Kässi p. 040 7273706 ja T:mi Leipurin Herkkukulma Minna Juntunen p. 040 537 3015. Seurakunta tarjoaa myös pitopalvelua oheisen hinnaston mukaisesti.

Menu 1.  Filemenu

Menu 2. Paistimenu

Menu 3. Keittomenu

Menu 4. Kahvitus.

 

Tilavarauksia otetaan vastaan palvelutoimistossa: toimistosihteeri Marita Hursti, puh. 050 579 0020 tai ahtarin.seurakunta@evl.fi tai marita.hursti@evl.fi.

Tästä voit tutustua tarkemmin varattavina oleviin tilohin:

Seurakuntakeskuksen tilavuokrat

löytyvät tästä

Pitopalveluyritykset

Juhlien järjestämisessä on mahdollista käyttää pitopalveluyrityksiä ja yhtenä pitopalvelun tarjoajana on myös seurakunta.

Kirkkoneuvosto päätti 16.9.2020 97 § periä maksun kaikilta ulkopuolisilta vuokraajilta, pois lukien seurakunnan ja ulkopuolisen tahon yhteiset tilaisuudet (esim. kasteet, häät), veteraanijärjestöt ja evl. kirkon seurakunnalliset tilaisuudet (esim. kirkon herätysliikkeet, Kirkon ulkomaanapu). Musiikkiharjoitukset (esim. Merikanto-opistolle) vastavuoroisuus periaatteella. He tulevat esiintymään seurakunnan omissa tapahtumissa maksutta ja huolehtivat omalta osaltaan soittimien hoitokustannuksista tilavuokraa vastaan.

Annetaan erikseen ohjeet keittiön käytöstä vuokrauksen yhteydessä. Avataan pienemmille tarjoilulle mahdollisuus ja annetaan kaikille yrittäjille oikeuden tulla toimimaan seurakunnan tiloissa, mikäli heidän edellytyksensä siihen riittävät ja he tekevät seurakunnan kanssa asiaan liittyvän sopimuksen.

Ohjeet vuokrauksesta ja keittiön käytöstä!

 

Tilojen ja keittiön vuokrausohje

 

Omavalvontasuunnitelma

 

Tilojen vuokraus infoa ja hinnat

 

Ota yhteyttä

Emäntä-siivooja
Emäntäpalvelut Kiinteistöpalvelut
Keskuskuja 3
 
Siivooja-emäntä osa-aikainen

Tehtävän pääasiallinen sisältö:

- vastata seurakunnan tilojen siivouksesta,

- osallistut keittiötyöhön

- suorittaa kirkkoneuvoston ja talouspäällikön antamat, sekä muut toimialaansa kuuluvat tehtävät