lapsia kerhossa

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat 1-2 kertaan viikossa seurakuntakeskuksessa. Päiväkerhossa leikitään ja liikutaan, lauletaan, kuunnellaan satuja, syödään eväitä ja opetellaan sosiaalisia taitoja. Lapsen kasvua ja perheen kasvatustehtävää tuetaan yksilöllisesti. 4-5-vuotiaiden kerhoissa ulkoillaan ma ja ti. Hartaushetkessä ihmetellään uskoa ja elämää lapsen näkökulmasta Raamatun kertomuksien kautta. Opettelemme yhdessä hiljentymistä ja rauhoittumista. Päiväkerhoryhmiä ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhot lomailevat viikolla 42 & 9!

Syksy-kevät 2020-2021 Kerhot alkavat ti 11.8. alkaen

•  A-ryhmä 3-vuotiaat ma klo 9-10:30
  • B-ryhmä 4-5-vuotiaat ma klo 13-15:30 sis.ulkoilua ja to klo 9-11 ( Tämä ryhmä kokoontuu 2x vko, voit myös valita vain 1x vko)
  • C-ryhmä 4-5-vuotiaat ti klo 13-15:30 sis.ulkoilua! ja to 13-15 ( Tämä ryhmä kokoontuu 2x vkossa, mutta voit myös valita 1x vko)
  • D-ryhmä 3-5-vuotiaat pe klo 10-11:30

Ilmoittautuminen

Syksyn 2020-kevät 2021 kauden kerhoihin ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit kysellä läpi vuoden mahdollisia vapaita kerhopaikkoja! 3-vuotiaidenkerhoon voivat ilmoittautua vuonna 2017 syntyneet lapset ja 4-5-v. kerhoon vuonna 2015-2016 syntyneet lapset. llmoitathan mihin ryhmään lasta ilmoitat, lapsen nimen, osoitteen, syntymä-ajan ja vanhempien yhteystiedot. Ota yhteyttä lastenohjaajiin: riina.tupala@vl.fi tai anu.martikainen@evl.fi

Toiminnassa tällä hetkellä: Lastenohjaajat käyttävät visiireitä kohdatessaan perheitä eteistilassa. Perheiltä toivotaan, että toimintaan tullaan vain täysin terveinä. Maskisuositus aikuisille hakutilanteissa. Eteisessä desinfioidaan kaikkien kädet ja tiloihin siirryttäessä lapsi pesee kädet vanhemman avustuksella.

Toiminnasta tiedoitamme somessa Ähtärin seurakunnan varhaiskasvatus, paikallislehdissä ja täällä nettisivuilla.

JOULUJUHLAN sijaan kutsu päiväkerholaisten perheille seimipolulle. Vietetään jouluinen hetki yhdessä seimipolulla ti 8.12. klo 18 seurakuntakeskuksen ympäristössä. ( ULKONA) Lopuksi tarjolla kuumaa mehua!