lapsia kerhossa

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat 1-2 kertaan viikossa seurakuntakeskuksessa. Päiväkerhossa leikitään ja liikutaan, lauletaan, kuunnellaan satuja, syödään eväitä ja opetellaan sosiaalisia taitoja. Lapsen kasvua ja perheen kasvatustehtävää tuetaan yksilöllisesti. 4-5-vuotiaiden kerhoissa ulkoillaan ma ja ti. Hartaushetkessä ihmetellään uskoa ja elämää lapsen näkökulmasta Raamatun kertomuksien kautta. Opettelemme yhdessä hiljentymistä ja rauhoittumista. Päiväkerhoryhmiä ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhot lomailevat viikolla 42 & 9!

Syksy-kevät 2021-2022

•  A-ryhmä 3-vuotiaat ma klo 9-10:30
  • B-ryhmä 4-5-vuotiaat ma klo 13-15:30 sis.ulkoilua ja to klo 13-15 (ei ulkoilua) ( Tämä ryhmä kokoontuu 2x vko, voit myös valita vain 1x vko)
  • C-ryhmä 3-5-vuotiaat to klo 9-10.30

Kerhoihin ilmoittautuminen on syksyllä, seuraa somessa: Ähtärin seurakunnan varhaiskasvatus ja Ähtärin seurakunnan perhekerho.

Tehtävän pääasiallinen sisältö:

- päiväkerhot 3 – 5-vuotiaille

- perhekerho

- perhemessut

- tapahtumat

- päiväkotikäynnit

- kastettujen muistaminen (kaste-enkelit)

- Synttärimuistamiset 1-3-v.

- hallinto(toiminta-ja talousarvion tekeminen työalalle sekä toimintakertomuksen laatiminen)

- markkinointi: facebook, nettisivut, paperimainokset ja lehtimainokset sekä ilmoitustaulut (screeni)

- yhteistyö yhteistyötahojen kanssa

- toiminnan ja tapahtumien suunnittelu ja toteutus sekä kehittäminen