lapsia kerhossa

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat 1-2 kertaan viikossa seurakuntakeskuksessa. Päiväkerhossa leikitään ja liikutaan, lauletaan, kuunnellaan satuja, syödään eväitä ja opetellaan sosiaalisia taitoja. Lapsen kasvua ja perheen kasvatustehtävää tuetaan yksilöllisesti. 4-5-vuotiaiden kerhoissa ulkoillaan ma ja ti. Hartaushetkessä ihmetellään uskoa ja elämää lapsen näkökulmasta Raamatun kertomuksien kautta. Opettelemme yhdessä hiljentymistä ja rauhoittumista. Päiväkerhoryhmiä ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhot lomailevat viikolla 42 & 9!

Syksy-kevät 2020-2021

•  A-ryhmä 3-vuotiaat ma klo 9-10:30
  • B-ryhmä 4-5-vuotiaat ma klo 13-15:30 sis.ulkoilua ja to klo 9-11 (ei ulkoilua) ( Tämä ryhmä kokoontuu 2x vko, voit myös valita vain 1x vko)
  • C-ryhmä 4-5-vuotiaat ti klo 13-15:30 sis.ulkoilua ja to 13-15 (ei ulkoilua) ( Tämä ryhmä kokoontuu 2x vkossa, mutta voit myös valita 1x vko)
  • D-ryhmä 3-5-vuotiaat pe klo 10-11:30

Ilmoittautuminen

Syksyn 2021-kevät 2022 kauden kerhoihin ilmoittautuminen alkaa ma 3.5. ja jatkuu ke 16.6.2021 asti. 3-vuotiaidenkerhoon voivat ilmoittautua vuonna 2018 syntyneet lapset ja 4-5-v. kerhoon vuonna 2016-2017 syntyneet lapset.
Ilmoittautuminen löytyy tapahtumista, etusivulta sekä lapsille ja lapsiperheille sivulta.

Toiminnassa tällä hetkellä: Lastenohjaajat käyttävät visiireitä kohdatessaan perheitä eteistilassa. Perheiltä toivotaan, että toimintaan tullaan vain täysin terveinä. Vahva maskisuositus aikuisille hakutilanteissa. Eteisessä desinfioidaan kaikkien kädet ja tiloihin siirryttäessä lapsi pesee kädet vanhemman avustuksella.

​​​​​​​MUISTA KÄYTTÄÄ MASKIA.

Toiminnasta tiedoitamme somessa Ähtärin seurakunnan varhaiskasvatus, paikallislehdissä ja täällä nettisivuilla.