Alakouluikäiset

Seurakunta järjestää 7-14 vuotiaille tytöille ja poijille paljon kaikkia hauskoja juttuja. Kannattaa seurata ilmoittelua ja tulla rohkeasti tarkistamaan mikä on meininki!

Viikottain kokoontuu erilaisia kerhoja sekä partio. Keväällä ja kesällä järjestetään leirejä.  Lisäksi seurakunta järjestää varhaisnuorille retkiä, 10-synttärit ja erilaisia tapahtumia.

Seuraa ilmoittelua ja lähde mukaan!

Kerhotoiminta

Kerhokausi on päättynyt ja kerhot ovat kesälomalla. Uusi kerhokausi alkaa elokuussa koulujen alettua.

Oletko kiinnostunut ohjaamaan alakouluikäisten kerhoja? Tai olisiko sinulla mukava kerhoidea? Ole yhteydessä Riikka tai Soileen.

Leirit ja retket

Seurakunnan ja kaupungin yhteiset kesäleirit

Heti kesäloman alkajaisiksi on luvassa mukavaa leirpuuhaa. Lähde ihmeessä katsomaan mitä kivaa ohjelmaa on keksitty.

Leirille on mahdollisuus osallistua myös päiväleiriläisenä.

Leirit järjetetään Sedu Tuomarniementiellä

9.-11.6. leiri 4.-6. lk,  hinta 30€

14.-15.6. leiri 1.-3. lk, hinta 20€

16.6.  eskareiden leiripäivä, hinta 10€

Ilmoittautumiset 19.5. alkaen riikka.aittolampi@evl.fi​​​​​​​

Ilmoittautuminen päättyy 31.5. ja leirille mahtuu mukaan 30 leiriläistä.

Mainitse ilmoittautuessasi yhteystiedot ja mahdolliset ruoka-aineallergiat. Ilmoittautuminen kuitataan sähköpostilla ja ennen leiriä lähetetään leirikirje.