Alakouluikäiset

Seurakunta järjestää 7-14 vuotiaille tytöille ja poijille paljon kaikkia hauskoja juttuja. Kannattaa seurata ilmoittelua ja tulla rohkeasti tarkistamaan mikä on meininki!

Viikottain kokoontuu erilaisia kerhoja sekä partio. Keväällä ja kesällä järjestetään leirejä.  Lisäksi seurakunta järjestää varhaisnuorille retkiä, 10-synttärit ja erilaisia tapahtumia.

Seuraa ilmoittelua ja lähde mukaan!

Leirit ja retket

Yö kirkossa 8.-9.11.

Tule viettämään yötä kotikirkkoon. Aloitamme perjantaina klo 18.00 ja päätämme lauantaina klo 9.00. Mukaan ovat  tervetulleita kaikenikäiset yöpyjät, alle kouluikäiset huoltajan kanssa. Tapahtuman hinta on 5 €.

Ilmoittautumiset ti 5.11 mennessä sähköpostilla soile.autio@evl.fi. Ilmoita osallistujan nimi, ikä, yhteystiedot ja ruoka-aineallergiat. Ilmoittautuneille vielä lisää tietoa yöpymisestä ja tarvikkeista sähköpostitse.

Iskä-lapsi ilta keilahallilla to 14.11.

Lähtekää viettämään yhdessä mukava ilta keilailun ja yhdessäolon merkeissä.

Ilta alkaa keilahallilla klo 17.30. Keilailun jälkeen matkailualueen kappelilla iltahartaus ja iltapala.
Hinta 5€/hlö.

Tapahtuma on täynnä!