Alakouluikäiset

Seurakunta järjestää 7-14 vuotiaille tytöille ja poijille paljon kaikkia hauskoja juttuja. Kannattaa seurata ilmoittelua ja tulla rohkeasti tarkistamaan mikä on meininki!

Viikottain kokoontuu erilaisia kerhoja sekä partio. Keväällä ja kesällä järjestetään leirejä.  Lisäksi seurakunta järjestää varhaisnuorille retkiä, 10-synttärit ja erilaisia tapahtumia.

Seuraa ilmoittelua ja lähde mukaan!

Leirit ja retket

Tervetuloa viettämään kummipäivää yhdessä kummisi kanssa. Päivän ohjelma on suunniteltu 4-12 vuotiaille lapsille mutta soveltuvin osin käy kaiken ikäisille.

Päivän ohjelma koostuu erilaisista tehtävä- ja toimintapisteitä, voit itse valita kuinka moneen osallistut.

Tarjoamme lounaan klo 11-12, vapaaehtoinen ruokamaksu muuten ohjelma on ilmainen.

Ruokailun vuoksi ennakkoilmoittautuminen 20.9. mennessä. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Yö kirkossa 8.-9.11.

Tule viettämään yötä kotikirkkoon. Aloitamme perjantaina klo 18.00 ja päätämme lauantaina klo 9.30. Mukaan ovat  tervetulleita kaikenikäiset yöpyjät, alle kouluikäiset huoltajan kanssa.                                                                               Tapahtuman hinta on 5 €.

Tapahtumasta ja ilmoittautumisesta lisätietoja lähempänä ajankohtaa.