Alakouluikäiset

Seurakunta järjestää 7-14 vuotiaille tytöille ja poijille paljon kaikkia hauskoja juttuja. Kannattaa seurata ilmoittelua ja tulla rohkeasti tarkistamaan mikä on meininki!

Viikottain kokoontuu erilaisia kerhoja sekä partio. Keväällä ja kesällä järjestetään leirejä.  Lisäksi seurakunta järjestää varhaisnuorille retkiä, 10-synttärit ja erilaisia tapahtumia.

Seuraa ilmoittelua ja lähde mukaan!

Leirit ja retket

Talvella Honkiniemessä 23.-25.2.

Leiri alakouluikäislle.

Lähde mukaan talviselle leirille hiihtoloman alkajaisiksi!

Leiri alkaa sunnuntaina klo 14.00 seurakuntakeskuksessa ja päättyy tiistaina klo 12.00 Honkiniemessä. Kuljetus seurakuntakeskuksesta Honkiniemeen on järjestetty.

Leiri maksaa 30€, maksu kerätään leirin alussa.

Ilmoittaudu 14.2. mennessä soile.autio@evl.fi Ilmoittautuminen kuitataan sähköpostilla.

Ilmoittautumisen jälkeen saat leirikirjeen.

Mainitse ilmoittautumisessa:

leiriläisen nimi ja ikä

yhteystiedot

mahdolliset ruoka-aineallergiat

haluatko leirikirjeen sähköpostilla vai kirjeenä

Isovanhempi- lapsenlapsi keilailta 3.3. klo 17.00

Lähde keilaamaan yhdessä mummun, papan tai jonkun muun aikuisen kanssa.

Ilta alkaa keilahallilta klo 17.00. (olethan paikalla viimeistään 16.45)

Keilailun jälkeen jatkamme matkailualueen kappelille missä hartaushetki ja pientä iltapalaa. Illan hinta 5€/hlö. Osallistumismaksu kerätään paikanpäällä.

Mukaan mahtuu 32 osallistujaa.

Ilmoittaudu 25.2. mennessä soile.autio@evl.fi Ilmoittautuminen kuitataan sähköpostilla.

Mainitse ilmoittautumisessa:

keilaajien nimet