Äidit ja lapset hartaushetkessä. Lapsi esittäytyy pehmolelulampaalle.

Perhekerho

Perhekerhoon lapset ja aikuiset tulevat yhdessä. Lapsi voi tulla kerhoon vanhemman, isovanhemman, kummin tai jonkun muun hänelle läheisen aikuisen seurassa. Lapsen oma aikuinen huolehtii hänestä kerhon ajan.

Perhekerhon alussa on mahdollisuus aamupalaan, 2e/perhe. Aamupalan jälkeen kokonnumme pieneen hartaushetkeen, jossa perheellä on mahdollisuus hiljentyä hetkeksi. Hartauden jälkeen on vapaan leikin aika. Lopuksi kokoonnumme vielä yhteen laulamaan loppulaulun ja lausumaan Herran Siunauksen.

Perhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksessa (Keskuskuja 3):

Tiistaisin klo 09:30-11

Toiminnassa tällä hetkellä: Suosittelemme aikuisille maskin käyttöä. Lastenohjaajat pitävät visiirejä koko perhekerhon ajan. Toimintaan tullaan vain täysin terveinä. Tullessa desinfioidaan kädet tullessa ja tiloihin siirryttään käsien pesun kautta. Tervetuloa! Pidetään huolta toisistamme!

Tiedoitamme toiminnasta somessa: Ähtärin seurakunnan varhaiskasvatus, perhekerho. Paikallislehdissä ja täällä nettisivuilla.

​​​​​​​Tervetuloa viettämään jouluinen hetki seimipolulle yhdessä päiväkerholaisten ja heidän perheiden kanssa ti 8.12. klo 18 seurakuntakeskuksen ympäristössä ulkona, lopuksi tarjolla kuumaa mehua!

Vauvat leikkivät lattialla.