Äidit ja lapset hartaushetkessä. Lapsi esittäytyy pehmolelulampaalle.

Perhekerho

Perhekerhoon lapset ja aikuiset tulevat yhdessä. Lapsi voi tulla kerhoon vanhemman, isovanhemman, kummin tai jonkun muun hänelle läheisen aikuisen seurassa. Lapsen oma aikuinen huolehtii hänestä kerhon ajan.

Perhekerhon alussa on mahdollisuus aamupalaan, 2e/perhe. Aamupalan jälkeen kokonnumme pieneen hartaushetkeen, jossa perheellä on mahdollisuus hiljentyä hetkeksi. Hartauden jälkeen on vapaan leikin aika. Lopuksi kokoonnumme vielä yhteen laulamaan loppulaulun ja lausumaan Herran Siunauksen.

Perhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksessa (Keskuskuja 3):

Tiistaisin klo 9.30-11.00. Perhekerho jatkuu aina juhannukseen asti!

Poikkeus ti 4.6 ei ole perhekerhoa. Mahdollisuus tällöin lähteä perheretkelle Tampereelle. Ilmoittautumiset anu.martikainen@evl.fi 4.6. mennessä. Ilmoita nimi, puh.ro, sekä mukaan lähtevien lasten nimet ja iät.

Tiistailounas 7.5. Tällöin ei tarjolla aamupalaa. Lounaan hinta aikuisilta 7 e ja alle kouluikäisille lapsille ilmainen. Käteismaksu.

Lasten kevätkirkko pe 24.5. klo 18-19 kirkossa. Päiväkerholaiset esiintyvät ja saavat siunauksen. Esikouluun lähtevät esiintyvät ja saavat siunauksen omana ryhmänään. Tervetuloa kaikki perhekerholaisetkin nauttimaan kevätkirkon tunnelmasta!

Sijaisperheiden kohtaamispaikka  seurakuntakeskuksessa pe 7.6. ja pe 14.6. klo 09-12. Lastenohjaajat hoitavat tarvittaessa kerhotiloissa lapsia sillä aikaa.

Vauvat leikkivät lattialla.