Äidit ja lapset hartaushetkessä. Lapsi esittäytyy pehmolelulampaalle.

Perhekerho

Perhekerhoon lapset ja aikuiset tulevat yhdessä. Lapsi voi tulla kerhoon vanhemman, isovanhemman, kummin tai jonkun muun hänelle läheisen aikuisen seurassa. Lapsen oma aikuinen huolehtii hänestä kerhon ajan.

Perhekerhon alussa on mahdollisuus aamupalaan, 2e/perhe. Aamupalan jälkeen kokonnumme pieneen hartaushetkeen, jossa perheellä on mahdollisuus hiljentyä hetkeksi. Hartauden jälkeen on vapaan leikin aika. Lopuksi kokoonnumme vielä yhteen laulamaan loppulaulun ja lausumaan Herran Siunauksen.

Perhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksessa (Keskuskuja 3):

Tiistaisin klo 09:30-11

PERHEKERHOTOIMINTA JA TIISTAILOUNAAT TAUOLLA TOISTAISEKSI SUOSITUSTEN MUKAISESTI!

Ota seurantaan uusi sivumme facebookissa: Ähtärin seurakunnan varhaiskasvatus.

Haluamme elää perheiden rinnalla myös somessa. Sivun tarkoituksena on luoda toivoa, jakaa puuhavinkkejä ja tukea vanhemmuutta. Tehdään matkaa yhdessä!

Vauvat leikkivät lattialla.