Äidit ja lapset hartaushetkessä. Lapsi esittäytyy pehmolelulampaalle.

Perhekerho

Perhekerhoon lapset ja aikuiset tulevat yhdessä. Lapsi voi tulla kerhoon vanhemman, isovanhemman, kummin tai jonkun muun hänelle läheisen aikuisen seurassa. Lapsen oma aikuinen huolehtii hänestä kerhon ajan.

Perhekerhon alussa on mahdollisuus aamupalaan, 2e/perhe. Aamupalan jälkeen kokonnumme pieneen hartaushetkeen, jossa perheellä on mahdollisuus hiljentyä hetkeksi. Hartauden jälkeen on vapaan leikin aika. Lopuksi kokoonnumme vielä yhteen laulamaan loppulaulun ja lausumaan Herran Siunauksen.

Perhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksessa (Keskuskuja 3):

Tiistaisin klo 09:30-11

Perhekerhoa ei ole viikoilla 9 ja 42 eli lomaillemme samaan aikaan kuin koululaiset.

Perhekerho on kesän ajan tauolla jatkamme syksyllä seuraa ilmoittelua.

Tiedoitamme toiminnasta somessa: Ähtärin seurakunnan varhaiskasvatus, Ähtärin seurakunnan perhekerho. Paikallislehdissä ja täällä nettisivuilla.

Vauvat leikkivät lattialla.

Tehtävän pääasiallinen sisältö:

- päiväkerhot 3 – 5-vuotiaille

- perhekerho

- perhemessut

- tapahtumat

- päiväkotikäynnit

- kastettujen muistaminen (kaste-enkelit)

- Synttärimuistamiset 1-3-v.

- hallinto(toiminta-ja talousarvion tekeminen työalalle sekä toimintakertomuksen laatiminen)

- markkinointi: facebook, nettisivut, paperimainokset ja lehtimainokset sekä ilmoitustaulut (screeni)

- yhteistyö yhteistyötahojen kanssa