Äidit ja lapset hartaushetkessä. Lapsi esittäytyy pehmolelulampaalle.

Perhekerho

Perhekerhoon lapset ja aikuiset tulevat yhdessä. Lapsi voi tulla kerhoon vanhemman, isovanhemman, kummin tai jonkun muun hänelle läheisen aikuisen seurassa. Lapsen oma aikuinen huolehtii hänestä kerhon ajan.

Perhekerhon alussa on mahdollisuus aamupalaan, 2e/perhe. Aamupalan jälkeen kokonnumme pieneen hartaushetkeen, jossa perheellä on mahdollisuus hiljentyä hetkeksi. Hartauden jälkeen on vapaan leikin aika. Lopuksi kokoonnumme vielä yhteen laulamaan loppulaulun ja lausumaan Herran Siunauksen.

Perhekerho kokoontuu seurakuntakeskuksessa (Keskuskuja 3):

Tiistaisin klo 9.30-11.00.

Voit osallistua tiistailounaalle perhekerhon päätteeksi hinta 8 e työsskäyviltä, 7e muilta ja alle kouluikäiset lapset ilmaiseksi. ( Tällöin ei perhekerhossa tarjolla aamupalaa!)

Seuraava lounas: 10.12.

Perhekerho kokoontuu viimeisen kerran tänä vuonna kirkossa yhdessä varhaiskasvatuksen väen kanssa ti 17.12. klo 10. Vietämme yhteistä pienten joulukirkkoa. Tänä vuonna aloitamme parilla yhteislaululla. Jonka jälkeen saa kiertää eri pisteillä katsomassa mitä Marian ja Joosefin äitiyspakkaukseen oikein kuuluikaan ja viedä lopuksi ne seimen ääreen alttarille.  Lopuksi mehu/piparitarjoilu.

Vauvat leikkivät lattialla.