kirkkokahveilla tapaa tuttuja ja tuntemattomia

Aikuiset ja seniorit

Tältä sivulta löydät tietoa aikuisille ja senioreille suunnatuista toiminnoista Ähtärin seurakunnassa.

Kesä-ähtäriläisille ja lomailijoille hyödyllisiä ovat seurakunnan tapahtuma-ilmoitukset netissä, lehdessä ja seurakunnan omilla ilmoitustauluilla.

Tervetuloa!

Jaetut eväät- sunnuntai 7.10. Alavuden kirkossa

Päivän tavoitteena on jakaa kokemuksia eri seurakunnissa löydetyistä tavoista elävöittää jumalanpalvelusta, jakaa vastuuta ja iloa seurakunnan yhteisestä juhlasta.

Tuoreita ideoita ja näkökulmia jumalanpalveluselämään tarjoillaan nyt Alavudella.

Lähde mukaan miettimään kuinka jumalanpalveluksesta voidaan tehdä meidän näköinen.

Tilaisuus on maksuton ja sinne kutsutaan kaikkia seurakuntalaisia.

Päivä alkaa messulla Alavuden kirkossa klo 10.00 ja jatkuu lounaan jälkeen Mikko Vaismaan johtamalla teemapajalla jossa mietitään miten luoda yhteisöllisyyttä, läsnäoloa ja vuorovaikutusta messussa. Kirkkokahvien jälkeen on työskentely ja virikepajat joissa saadaan ideoita messun elävöittämiseen. Päivä päättyy klo 15.00.

Kuljetuksesta ja lähtöajasta ilmoitetaan lähtijöille lähempänä ajankohtaa.

Ilmoittaudu tästä tai soittamalla kirkkoherranvirastoon 06 5151600 perjantaihin 21.9. mennessä.

Even ja Ossin konserttimainos ja mainos kynttiläillallisesta