Apua ja tukea elämään

Kun mieltäsi painaa yksinäisyys, suru, taloudelliset huolet tai mikä tahansa muu murhe, voit kääntyä seurakunnan diakoniatyön puoleen. Diakoni Virpi Rinne (050 579 0004) ja diakonityön pappi Paula Soininen (050-5790022) ovat sinua varten.

Diakoniavastaanotto

Kun kaipaat kuuntelijaa

Kun haluat keskustella

Kun olet umpikujassa

Kun mikään ei tunnu miltään

Kun kaikki kaatuu päälle

Kun olet aivan yksin

Jos sinulla on taloudellisia vaikeuksia tai sinulla on huolia, joihin kaipaat keskusteluapua, niin voit varata ajan vastaanotolle p. 050 579 0004.

Ruoan jako

EU-elintarvikkeita (kerran kuukaudessa) ja kaupan ylijäämäruokaa jaetaan os. Keskuskuja 3 eli kirkkoherranviraston alakerrassa (huom. takaovelta ja Lähteen ovesta) tiistaisin klo 13-14 ja perjantaisin klo 10-11

Seurakunnan diakonian kirpputori HYMIS

https://www.facebook.com/HymisDiakonia/Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Tervetuloa edullisille ostoksille osoitteeseen Ostolantie 7. Samalla olet tukemassa lapsiperheiden elämää! Vastaanotamme myös tavaraa ja vaatteita. Ei kuitenkaan huonekaluja. Hymis on avoinna ma- pe klo 10 -16 ja la klo 10-13.

Pöydällä risti ja kynttilä, joiden takana taulu, jossa Jeesu rukoilee.