TILAISUUDEN JÄRJESTÄJÄN OHJEET

Maskisuositus ja hyvä käsihygenia ovat tärkeitä tilaisuuksiin tai seurakunnan tiloihin asioimaan tultaessa.

Tervetuloa asioimaan ja tapahtumiin terveenä!

Koska rajoituksista ollaan luopumassa, olemme seurakunnassa tilanteessa, jossa voimme taas järjestää tilaisuuksia ja toimintaa lähes normaaliin tapaan huomioiden kuitenkin seuraavat asiat:

Hyvä käsihygienia

Ähtärin seurakunnan tiloissa on käytössä kolme automaattista käsidesin annostelijaa (1 kirkossa, 1 kirkkoherranvirastossa ja 1 seurakuntakeskuksessa) ja sen lisäksi erillisiä pumppupulloja käsien desinfioimiseen. Lisäksi tiloissa on käsienpesumahdollisuus paitsi matkailualueen kappelissa ja siunauskappelissa, joissa käsihygienia varmistetaan käsidesillä.

Tilojen käyttö (STM 19.8.2021 kirje,VN/20585/202, jonka mukaan pienen riskin yleisötilaisuuksissa saa olla enintään 75% istumapaikkoja käytössä)

Kirkko 487

Siunauskappeli 30

Matkailualueen kappeli 45

Seurakuntakeskuksen sali 82

Seurakuntakeskuksen kahvio 37

Seurakuntakeskuksen matalanpuolen sali 45

Kirkkoherranviraston alakerran Lähde-tila 22

Tilojen puhdistaminen

Kaikki tilat puhdistetaan käytön jälkeen seurakunnan siivoojan toimesta. Tila annetaan seuraavalle vasta, kun se on siivottu. Siivoojalla on käytössään Ttk:n ohje siivouksesta korona-aikana.

15.9.2021

Kalle Peltokangas, kirkkoherra