Virkatodistuksen, avioliiton esteiden tutkinnan, sukuselvityksen ja sukututkimuksen tilaus:

Ähtärin seurakunta siirtyi Lapuan hiippakunnan aluekeskusrekisterin jäseneksi 1.1.2022. Siitä lähtien aluekeskusrekisteri hoitaa  kirkollisten toimitusten rekisteröinnit sekä ylläpitää kirkon jäsenrekisteriä. Aluerekisterikeskuksesta saat mm. virkatodistukset, sukuselvitykset ja -tutkimukset sekä avioliiton esteiden tutkinnan. Verkossa on mahdollista hoitaa avioliiton esteiden tutkinnan osoitteessa www.esteidentutkinta.fi Linkki avautuu uudessa välilehdessä sekä liittyä kirkon jäseneksi osoitteessa www.liitykirkkoon.fiLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

YHTEYDENOTOT:

Virkatodistustilaukset: luovutus.akrlapua@evl.fi, p. 041 730 2591.

Muut asiat: aluekeskusrekisteri.akrlapua@evl.fi, p. 041 730 2588.

Sähköiseen asiointipalveluun pääset tästä linkistä: Tilaa virkatodistus Linkki avautuu uudessa välilehdessä