kuva kirkon seinämä

Lähetys - ja avustustyö

Lähetystyö

"Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu."  Mutta kuinka he voivat huutaa  avukseen sitä, johon eivät usko?  Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet?  Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista?  (Paavali Roomalaiskirjeessä 10:13-14)

Elämä on lahja, jota jaamme toistemme kanssa.  Jaamme eteenpäin toisillemme sitä, minkä olemme itse saaneet.  Lähetystyö kuuluu näin jokaisen kristityn elämään.  Se on Kristuksen tuntemisen edistämistä ja hänen toimintansa jatkamista.

Torstaikahvila avoinna torstaisin klo 12.00-14.00 nuorisotila Lähteellä, tervetuloa!

Tervetuloa juomaan kuppi kahvia, vaihtamaan kuulumisia ja tekemään käsitöitä.

Hartaus joka kuukauden ensimmäinen torstai.

Tervetuloa!

Toivoa naisille- piiri

Toivoa naisille työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jakiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Työhön liittyvät myös Toivoa naisille- radio-ohjelmat. Ähtärissä kokoontuu säännöllisesti Toivoa naisille piiri. piiri kokoontuu Lähteellä joka toinen maanantai. Lisätietoja kokoontumisajasta saat kirkollisista uutisista.

Lisätietoa Toivoa naisille- työstä löydät täältä.

Lähetyspiiri

Seurakuntakeskuksessa kaksi kertaa kuukaudessa sunnuntaisin klo 17.00.

Sunnuntaina 24.11. Maritta Peltokangas kertoo nimikkolähettien kuulumisia messun jälkeen kirkossa.

12.1.2020 klo Lähetyspiiri kokoontuu seurakuntakeskuksessa.

Perinteiset adventtimyyjäiset tiistaina 3.12. klo 11.00-13.00 seurakuntakeskuksessa

Myynnissä diakonia- ja lähetyspiirien valmistamia joululeivonnaisia- ja ruokia sekä käsitöitä.

Puurolounas aikuiset 7€ (sisältää kahvin ja pullan) lapset ilmaiseksi.

Diakonia- ja lähetyspiirit voivat varata pöytiä kirkkoherranvirastosta 06 5151600. Myyntipaikat ovat maksuttomia.

Maahanmuuttajatyöntekijä Ari Salmisen vierailu 8.12.

10.00 messu kirkossa, Ari Salminen saarnaa

11.30 lounas seurakuntakeskuksessa, vapaaehtoinen ruokamaksu

lounaan jälkeen Ari kertoo työstään.

Sanan ja rukouksen illat

risti