kuva kirkon seinämä

Lähetys - ja avustustyö

Lähetystyö

"Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu."  Mutta kuinka he voivat huutaa  avukseen sitä, johon eivät usko?  Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet?  Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista?  (Paavali Roomalaiskirjeessä 10:13-14)

Elämä on lahja, jota jaamme toistemme kanssa.  Jaamme eteenpäin toisillemme sitä, minkä olemme itse saaneet.  Lähetystyö kuuluu näin jokaisen kristityn elämään.  Se on Kristuksen tuntemisen edistämistä ja hänen toimintansa jatkamista.

Torstaikahvila avoinna torstaisin klo 12.00-14.00 nuorisotila Lähteellä

Tervetuloa juomaan kuppi kahvia, vaihtamaan kuulumisia ja tekemään käsitöitä.

Hartaus joka kuukauden ensimmäinen torstai.

Tervetuloa!

Toivoa naisille- piiri

Toivoa naisille työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jakiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Työhön liittyvät myös Toivoa naisille- radio-ohjelmat. Ähtärissä kokoontuu säännöllisesti Toivoa naisille piiri. Lisätietoja kokoontumisajasta saat kirkollisista uutisista.

Lisätietoa Toivoa naisille- työstä löydät täältä.

Tule mukaan perustamaan lähetyspiiriä su 20.1. klo 17.00 seurakuntakeskukseen

Olemme Ähtärin seurakunnassa aloittelemassa uutta lähetyspiiriä joka kokoontuu sunnuntaisin seurakuntakeskuksessa.

Seurakunnallamme on tällä hetkellä neljä nimikkolähettisopimusta. Olemme serakuntana luvanneet rukoilla näiden lähettiemme puolesta, pitää heihin yhteyttä sekä tukea heidän työtään taloudellisesti. Kaikkea tätä lupaamaamme haluamme nyt tehdä uudessa lähetyspiirissämme.

Ensimmäisellä kerralla sunnuntaina 20.1. klo 17.00 suunnittelemme tarkemmin miten jatkossa kokoonnumme. Piirin vetäjänä toimii Maritta Peltokangas.

risti