kuva kirkon seinämä

Lähetys - ja avustustyö

Lähetystyö

"Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu."  Mutta kuinka he voivat huutaa  avukseen sitä, johon eivät usko?  Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet?  Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista?  (Paavali Roomalaiskirjeessä 10:13-14)

Elämä on lahja, jota jaamme toistemme kanssa.  Jaamme eteenpäin toisillemme sitä, minkä olemme itse saaneet.  Lähetystyö kuuluu näin jokaisen kristityn elämään.  Se on Kristuksen tuntemisen edistämistä ja hänen toimintansa jatkamista.

Torstaikahvila avoinna torstaisin klo 12.00-14.00 nuorisotila Lähteellä, tervetuloa!

Tervetuloa juomaan kuppi kahvia, vaihtamaan kuulumisia ja tekemään käsitöitä.

Hartaus joka kuukauden ensimmäinen torstai.

Tervetuloa!

Toivoa naisille- piiri

Toivoa naisille työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jakiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Työhön liittyvät myös Toivoa naisille- radio-ohjelmat. Ähtärissä kokoontuu säännöllisesti Toivoa naisille piiri. piiri kokoontuu Lähteellä joka toinen maanantai. Lisätietoja kokoontumisajasta saat kirkollisista uutisista.

Lisätietoa Toivoa naisille- työstä löydät täältä.

Lähetyspiiri

Seurakuntakeskuksessa kaksi kertaa kuukaudessa sunnuntaisin klo 17.00.

Sanan ja rukouksen illat

Keskiviikko 25.9. klo 18.00 seurakuntakeskus " Näky" Kai Niemelä. Illan lopuksi kahvitarjoilu

Keskiviikko 23.10. klo 18.00 seurakuntakeskus Rukous- ja ylistysilta mukana Eetu Airevuo, Suvi Lehtimäki, Piia-Maaria Matkoski ja Kai Niemelä. Illan lopuksi kahvitarjoilu.

Keskiviikko 13.11. klo 18.00 seurakuntakeskus "Lähetetyt" Kai Niemelä. Illan lopuksi kahvitarjoilu.

Tilaisuudet järjestää Kansanlähetys ja seurakunta

risti