kuva kirkon seinämä

Lähetys - ja avustustyö

Lähetystyö

"Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu."  Mutta kuinka he voivat huutaa  avukseen sitä, johon eivät usko?  Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet?  Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista?  (Paavali Roomalaiskirjeessä 10:13-14)

Elämä on lahja, jota jaamme toistemme kanssa.  Jaamme eteenpäin toisillemme sitä, minkä olemme itse saaneet.  Lähetystyö kuuluu näin jokaisen kristityn elämään.  Se on Kristuksen tuntemisen edistämistä ja hänen toimintansa jatkamista.

Torstaikahvila avoinna torstaisin klo 12.00-14.00 nuorisotila Lähteellä

Tervetuloa juomaan kuppi kahvia, vaihtamaan kuulumisia ja tekemään käsitöitä.

Hartaus joka kuukauden ensimmäinen torstai.

Tervetuloa!

Toivoa naisille- piiri

Toivoa naisille työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voivat kuulla olevansa arvokkaita, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän. Liikkeen ydin on rukouskalenteri, jossa on jakiselle päivälle yksi lyhyt rukous. Työhön liittyvät myös Toivoa naisille- radio-ohjelmat. Ähtärissä kokoontuu säännöllisesti Toivoa naisille piiri. Lisätietoja kokoontumisajasta saat kirkollisista uutisista.

Lisätietoa Toivoa naisille- työstä löydät täältä.

Lähetyspiiri seurakuntakeskuksessa sunnuntaisin klo 17.00

28.4. Tutustumme Veikko Huhdan ja Sanna Auvisen (SLS) työhön.

Seurakuntaretki Jyväskylään 18.5.

Lähtö seurakuntakeskuksen pihasta klo 8.30 ja paluu noin klo 17.00.

Retken hinta 25€ sisältää matkan, ruokailun, kahvin ja yhteisen ohjelman.

Jyväskylässä järjestetään 17.-19.5. Kirkkopäivät ja Lähetysjuhlat. Osallistumme yhdessä Siioninvirsiseuroihin ja tutustumme Laura Malmivaaran valokuvanäyttelyyn. Lisäksi ohjelmaan on varattu aikaa vapaaseen tutustumiseen Kirkkopäivien ja Lähetysjuhlien ohjelmaan.

Lisätietoa ohjelmasta löydät täältä.

Ilmoittautuminen retkelle kirkkoherranvirastoon 06 5151600 perjantaihin 10.5. mennessä.

risti