lapsia kiipeilytelineessä

Alakouluikäiset

Seurakunta järjestää 7-14 vuotiaille tytöille ja poijille paljon kaikkia hauskoja juttuja. Kannattaa seurata ilmoittelua ja tulla rohkeasti tarkistamaan mikä on meininki!

Viikottain kokoontuu sähly- ja tytöt osaa- kerhoja sekä poikien kokkikerhoja ja näytelmäkerho sekä partio. Keväällä ja kesällä järjestetään leirejä.  Lisäksi seurakunta järjestää varhaisnuorille retkiä, 10-synttärit ja erilaisia tapahtumia.

Seuraa ilmoittelua ja lähde mukaan!

Leirit ja retket

Seurakunnan ja kaupungin yhteiset kesäleirit Sedu Tuomarniementiellä

Lähde mukaan iloiseen leirielämään. leiripäivien aikana touhutaan monenmoista yhdessä kavereiden kanssa. Leirille voit tulla myös päiväleiriläisenä!

3.-6. luokka 5.-7.6. hinta 30€

1.-2. luokka 10.-11.6. hinta 20€

eskarilaisten leiripäivä 12.6. hinta 10€

Ilmoittautumiset 31.5. mennessä kaupungin nuoriso-ohjaaja Päivi Peerla 040 5648646.

Pisara suurleiri lapsille, nuorille ja perheille Partaharjulla, Pieksämäellä 24.-29.7.

Joka neljäs vuosi järjestettävä suurleiri on telttaleiri 10–14-vuotiaille tytöille ja pojille. Suurleirille odotetaan yhteensä noin 2000 osanottajaa. Luvassa on kuusi ikimuistoista leiripäivää. Päivät täyttyvät monipuolisesta tekemisestä, askartelusta, liikunnasta, musiikista, pienistä ja suurista iltanuotioista ja yöt nautitaan unesta teltoissa. Pääjärjestäjänä on Nuori kirkko ry yhteistyökumppaniensa kanssa.

Leirin hinta on 100€ sisätäen myös kuljetukset.

Lisätietoa leiristä löydät tästä.

Alakouluikäisten kerhot

Kerhot jäävät kesätauolle 6.5. alkaen.

Kerhotoiminta käynnistyy jälleen syksyllä koulujen alettua.

Nähdään leirileillä kesän aikana!