lapsia kiipeilytelineessä

Alakouluikäiset

Seurakunta järjestää 7-14 vuotiaille tytöille ja poijille paljon kaikkia hauskoja juttuja. Kannattaa seurata ilmoittelua ja tulla rohkeasti tarkistamaan mikä on meininki!

Viikottain kokoontuu erilaisia kerhoja sekä partio. Keväällä ja kesällä järjestetään leirejä.  Lisäksi seurakunta järjestää varhaisnuorille retkiä, 10-synttärit ja erilaisia tapahtumia.

Seuraa ilmoittelua ja lähde mukaan!

Leirit ja retket

Tervetuloa viettämään kummipäivää yhdessä kummisi kanssa. Päivän ohjelma on suunniteltu 4-12 vuotiaille lapsille mutta soveltuvin osin käy kaiken ikäisille.

Päivän ohjelma koostuu erilaisista tehtävä- ja toimintapisteitä, voit itse valita kuinka moneen osallistut.

Tarjoamme lounaan klo 11-12, vapaaehtoinen ruokamaksu muuten ohjelma on ilmainen.

Ruokailun vuoksi ennakkoilmoittautuminen 20.9. mennessä. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Yö kirkossa 8.-9.11.

Tule viettämään yötä kotikirkkoon. Aloitamme perjantaina klo 18.00 ja päätämme lauantaina klo 9.30. Mukaan ovat  tervetulleita kaikenikäiset yöpyjät, alle kouluikäiset huoltajan kanssa.                                                                               Tapahtuman hinta on 5 €.

Tapahtumasta ja ilmoittautumisesta lisätietoja lähempänä ajankohtaa.

Alakouluikäisten kerhot

Kerhot käynnistyvät viikolla 37

Leivontakerho 4-6 luokkalaisille

Kerho kokoontuu maanantaisin klo 16.30-18.00 Yhteiskoulun kotitalousluokassa

Kerhoja on kaksi. Kerho A 9.9.-9.12. ja kerho B 13.1.-27.4.

Ilmoittautuminen kerho A 6.9. mennessä. Ilmoittautuminen riikka.aittolampi@evl.fi

Kerro sähköpostissa kerholaisen nimi, ikä ja mahdolliset ruoka-aineallergiat sekä huoltajan yhteystiedot. Ilmoittautuminen kuitataan sähköpostilla.

Kerhoon otetaan 12 kerholaista.

Mikäli et saa paikkaa syksyn kerhoon saat paikan kevään kerhoon.

Tytöt osaa- kerho 1-3 luokkalaisille

Kerho kokoontuu tiistaisin klo 15.30-16.30 Lähteellä, seurakuntakeskuksessa.

Kerhossa luvassa leivontaa, askartelua ja mukavaa yhdessäoloa.

Kerhoon ei ennakkoilmoittautumista.

Säbäkerho 5-6 luokan pojille, myös tytöt ovat tervetulleita :)

Kerho kokoontuu liikuntahallissa perjantaisin klo 16.00-17.00.

Kerhoon tarvitset mukaan sisäpelivaatteet ja sählymailan. Suojalasien käyttö pakollista, laseja voi lainata kerhonohjaajilta.

Kerhoon ei ennakkoilmoittautumista.

Girls Only 4-6 luokan tytöille

Kerhossa tutustutaan eri liikuntalajeihin esim. kiipeily, keilaus, kuntosali, joukkuepelit. Kerhon kokoontumispäivä vaihtelee.

Ilmoittautuminen 6.9. mennessä. Ilmoittautuminen riikka.aittolampi@evl.fi.

Kerro sähköpostissa kerholaisen nimi ja ikä sekä mahdolliset ruoka-aineallrgiat ja huoltajan yhteystiedot. Ilmoittautuminen kuitataan sähköpostilla.

Ensimmäinen kerhokerta ilmoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä.

Kerhoon otetaan 15 kerholaista.

Jouluinen askarteluilta ke 4.12. ja to 12.12. klo 17.30-19.00 seurakuntakeskus

Tule askartelemaan yhdessä aikuisen kanssa. Askartelemaan ovat tervetulleita kaikenikäiset.

Ei ennakkoilmoittautumista.

Kummipäivän mainos