lapsia kiipeilytelineessä

Alakouluikäiset

Seurakunta järjestää 7-14 vuotiaille tytöille ja poijille paljon kaikkia hauskoja juttuja. Kannattaa seurata ilmoittelua ja tulla rohkeasti tarkistamaan mikä on meininki!

Viikottain kokoontuu erilaisia kerhoja sekä partio. Keväällä ja kesällä järjestetään leirejä.  Lisäksi seurakunta järjestää varhaisnuorille retkiä, 10-synttärit ja erilaisia tapahtumia.

Seuraa ilmoittelua ja lähde mukaan!

Leirit ja retket

Seurakunnan päiväleirit:

Seurakunta järjestää kaksi päiväleiriä viikoilla 24 ja 25. Leirit ovat kolmen päivän mittaisia.

10.-12.6. leiri 1.-3. luokkalaisille (keskiviikko-perjantai)

15.-17.6. leiri 4.-6. luokkalaisille (maanantai-keskiviikko)

Leiripäivän pituus on klo 10.00-15.00. Leirin hinta 20€/koko leiri

Molempien leirien kahtena ensimmäisenä päivänä kokoonnutaan Valkeisen Lomassa ja kolmantena päivänä seurakuntakeskuksessa ja lähimaastossa.

Molemmille leireille otetaan 15 osallistujaa.

Leirien toteutuksessa huomioidaan voimassaolevat suositukset, tästä syystä yksittäisiin leiripäiviin ei voi ilmoittautua.

Ilmoittautuneille lähetetään leirikirje.

Ilmoittautumiset 29.5. mennessä riikka.aittolampi@evl.fi, ilmoittautuminen kuitataan sähköpostitse.

Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä leiriajankohta, osallistuja nimi, ikä ja huoltajan sähköpostiosoite sekä mahdolliset ruoka-aineallergiat.

Alakouluikäisten kerhot

Alakouluikäisten kerhotoiminta on kesätauolla. Syksyllä koulujen alettua kerhotoiminta käynnistyy jälleen.

leirimainos alakouluikäisten päiväleiristä