iso puu Afrikassa

Lähetystyö

"Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu."  Mutta kuinka he voivat huutaa  avukseen sitä, johon eivät usko?  Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet?  Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista?  (Paavali Roomalaiskirjeessä 10:13-14)

Elämä on lahja, jota jaamme toistemme kanssa.  Jaamme eteenpäin toisillemme sitä, minkä olemme itse saaneet.  Lähetystyö kuuluu näin jokaisen kristityn elämään.  Se on Kristuksen tuntemisen edistämistä ja hänen toimintansa jatkamista.

Seurakunnan nimikkolähetit

Liisa ja Antti Saarenketo (SLEY)

Saarenkedot ovat tehneet pitkään työtä Keniassa ja Etelä-Sudanissa. Antti on toiminut seurakuntatyössä ja Liisa pyhäkoulu- ja naistyössä. Etelä-Suddanin levottomat olot aiheuttavat omat haastennsa työskentelylle maassa.

Titta Hämäläinen (SLS)

Tittä työskentelee Viron luterilaisen kirkon Lapsi-ja nuorisotyöyhdistyksen palveluksessa. Hänen tärkein tehtävänsä on raamattukoulutuksen ja Raamatun tuntemisen edistäminen seurakuntien vapaaehtoisten, erityisesti nuorten aikuisten parissa ja heidän rohkaiseminen hengelliseen työhön.

Sanna Auvinen ja Veikko Huhta (SLS)

Sanna Ja Veikko asuvat Botswanan pääkaupungissa Gaboronessa. Sanna toimii kirkon työn koordinaattorina koordinoiden Suomen Lähetysseuran hankkeita ja Veikko toimii talousasiantuntijana auttaen ja kehittäen paikallisen kirkon taloustoimistoa.

Henkilö Etu-Aasiassa

Ystäväkirjeitä saatavana kirkkoherranvirastosta.

Nimikkolähettien kirjeitä:

Saarenketojen ystäväkirjeitä:

2.2018

3.2018

4.2018

Titta Hämäläisen uutiskirjeitä:

2.2018

3.2018

4.2018

Sanna Auvisen ja Veikko Huhdan uutiskirjeitä: