iso puu Afrikassa

Lähetystyö

"Jokainen, joka huutaa avukseen Herran nimeä, pelastuu."  Mutta kuinka he voivat huutaa  avukseen sitä, johon eivät usko?  Kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet?  Kuinka he voivat kuulla, ellei kukaan julista?  (Paavali Roomalaiskirjeessä 10:13-14)

Elämä on lahja, jota jaamme toistemme kanssa.  Jaamme eteenpäin toisillemme sitä, minkä olemme itse saaneet.  Lähetystyö kuuluu näin jokaisen kristityn elämään.  Se on Kristuksen tuntemisen edistämistä ja hänen toimintansa jatkamista.

Nimikkolähetit

Liisa ja Antti Saarenketo (SLEY)

Saarenkedot ovat heinäkuun (2011) alussa aloittaneet työnsä Etelä Sudanissa. Antin   työkenttään kuuluu koulutuksen järjestämistä, kirkon työn suunnittelua ja saarnaamista. Tällä hetkellä Saarenkedot eivät tee työtä kokoaikaisesti Etelä Sudanissa vaan he asuvat kotimaassa. Työtä Etelä Sudanissa he tekevät säännöllisten työmatkojen muodossa . Muuna aikana Antti työskentelee SLEY:n lähetysosastolla.

Saarenketojen kuulumisia voit lukea heidän kirjeistään.

Titta Hämäläinen (SLS)

Titta on  koulutukseltaan diakoni ja hän työskentelee Viron evankelis-luterialisen kirkon Lapsi - ja nuorisotyön yhdistyksessä.

Henkilö Etu-Aasiassa ( SEKL)

Rukouskirjeitä saatavana lähetyssihteeriltä.

risti