puu ja kastelukannu

"Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkää estäkö heitä. Heidän kaltaistensa on Jumalan valtakunta." (Mk. 10:14)

Lapset ovat Jumalan lahjoja. Seurakunta tukee vanhempien kristillistä kasvatustyötä, jota kodeissa annetaan. Seurakunnassa lapsi voi osallistua esimerkiksi perhekerhoon, päiväkerhoon, pyhäkouluun, perhemessuun, lasten kauneimpiin joululauluihin tai kouluunsiunaamiseen. Lasten mukana olo esimerkiksi avioliittoon vihkimisessä, hautajaisissa ja ristiäisissä on myös merkityksellistä eri sukupolville.

Tutustu tästä Ähtärin seurakunnan varhaiskasvatuksen kehittämissuunnitelmaan! Vake2018

Lapsiparkki on tiistaina klo 14.30-17 ja keskiviikkona klo 15-18. Ilmoittautuminen on edellisenä päivänä lastenohjaajille.

Seuraa ilmoitteluja facebookissa ja nettisivuillamme.

Katso tästä Pääsiäisvaelluksen video Seurakuntakeskuksesta! https://youtu.be/9xM0gc7-TG4

Perheleiri 1.-2.4. Valkeisen Lomassa

Haluaisitko irtautua hetkeksi arjen rutiineista, viettää kiireetöntä aikaa oman perheen kanssa tai kävellä suoraan valmiiseen ruokapöytään? Entä jos tarjolla olisi lisäksi ulkoilua, askartelua, omaa ohjelmaa aikuisille ja lapsille ja päivän päätteeksi hiljentymistä iltahartauteen.

Jos vastaus on KYLLÄ, lähde lapsiperheiden leirille Valkeisen Lomaan. Leirillä majoitutaan perheittäin huoneisiin, joissa on oma suihku ja WC. Leiri alkaa perjantaina klo 17.00 ja päättyy lauantaina päivälliseen klo 17.00.

Leirihinta: aikuiset 20€, lapset yli 7 vuotta 10€, lapset alle 7 vuotta ilmainen. Sitovat ilmoittautumiset 24.3. mennessä riikka.aittolampi@evl.fi

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä osallistujien määrä, lasten ikä ja osallistujien mahdolliset ruoka-aineallergiat. Ilmoittautuminen vahvistetaan spostiviestillä ja leirikirje toimitetaan myöhemmin spostilla.

lapsi ja enkeli
Maan korvessa kulkevi lapsosen tie, vaan ihana enkeli vieressä käy