lapsia kiipeilytelineessä

Alakouluikäiset

Seurakunta järjestää 7-14 vuotiaille tytöille ja poijille paljon kaikkia hauskoja juttuja. Kannattaa seurata ilmoittelua ja tulla rohkeasti tarkistamaan mikä on meininki!

Viikottain kokoontuu erilaisia kerhoja sekä partio. Keväällä ja kesällä järjestetään leirejä.  Lisäksi seurakunta järjestää varhaisnuorille retkiä, 10-synttärit ja erilaisia tapahtumia.

Seuraa ilmoittelua ja lähde mukaan!

Kerhotoiminta

Kokkikerhot 1-3 lk ja 4-6- lk

Kerhot kokoontuvat keskiviikkoisin Yhteiskoulun kotitalousluokissa klo 15.30-17.00.

1.-3 lk lisäryhmä kokoontuu tiistaina klo 15.30-17.00.

​​​​​​​Kaikki ryhmät ovat täynnä!

Tyttöjen Sporttikerho 4-6 lk​​​​​​​

Liikuntapainotteinen kerho jossa tutustutaan eri liikuntalajeihin esim. kiipeily, keilaus, kuntosali, joukkuepelit.

Kerhojen kokoontumispäivä vaihtelee, syksyn kerhokerrat suunnitellaan ensimmäisellä kerralla.

Kerhotoiminta on maksutonta.

Leirit ja retket

Yö kirkossa 13.-14.11.

Lisätietoja lähempänä ajankohtaa.

Alakouluikäisten kerhot

Alakouluikäisten kerhotoiminta on kesätauolla. Syksyllä koulujen alettua kerhotoiminta käynnistyy jälleen.