lapsia kerhossa

Päiväkerho

Päiväkerho on tarkoitettu 3-6-vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat 1-2 kertaan viikossa seurakuntakeskuksessa. Päiväkerhossa leikitään ja liikutaan, lauletaan, kuunnellaan satuja, syödään eväitä ja opetellaan sosiaalisia taitoja. Lapsen kasvua ja perheen kasvatustehtävää tuetaan ykislöllisesti. Pidemmissä kerhoissa ulkoillaan aluksi. Hartaushetkessä ihmetellään uskoa ja elämää lapsen näkökulmasta Raamatun kertomuksien kautta. Opettelemme yhdessä hiljentymistä ja rauhoittumista. Päiväkerhoryhmiä ohjaavat ammattitaitoiset lastenohjaajat. Päiväkerhot ovat maksuttomia.

Päiväkerhot lomailevat viikolla 42 & 9!

Syksy-kevät 2020-2021 Kerhot alkavat ti 11.8. alkaen

•  A-ryhmä 3-vuotiaat ma klo 9-10:30
  • B-ryhmä 4-5-vuotiaat ma klo 13-15:30 sis.ulkoilua ja to klo 9-11 ( Tämä ryhmä kokoontuu 2x vko, voit myös valita vain 1x vko)
  • C-ryhmä 4-5-vuotiaat ti klo 13-15:30 sis.ulkoilua! ja to 13-15 ( Tämä ryhmä kokoontuu 2x vkossa, mutta voit myös valita 1x vko)
  • D-ryhmä 3-5-vuotiaat pe klo 10-11:30

Ilmoittautuminen

Syksyn 2020-kevät 2021 kauden kerhoihin ilmoittautuminen on päättynyt, mutta voit kysellä läpi vuoden mahdollisia vapaita kerhopaikkoja! 3-vuotiaidenkerhoon voivat ilmoittautua vuonna 2017 syntyneet lapset ja 4-5-v. kerhoon vuonna 2015-2016 syntyneet lapset. lmoitathan mihin ryhmään lasta ilmoitat, lapsen nimen, osoitteen, syntymä-ajan ja vanhempien yhteystiedot. Ota yhteyttä lastenohjaajiin: riina.tupala@vl.fi tai anu.martikainen@evl.fi

Syksyllä esikoulun aloittavien siunaustilaisuus siirtyy alkusyksyyn, asiasta ilmoitetaan lähemmin.

Löydät meidät somesta: Ähtärin seurakunnan varhaiskasvatus