Tiedotus

Vapaaehtoisena voit olla mukana seurakunnan tiedotuksessa valokuvaamalla tilaisuuksissa ja tapahtumissa. Seurakunnan joululehteen otetaan myös mielellään vapaaehtoisten kirjoittamia juttuja, sillä vuoden 2018 Ähtärin seurakunnan joululehti toimitetaan vapaaehtoisista ja työntekijöistä koostuvan toimituskunnan toimesta.

Seurakunnan blogiin voit tarjota kirjoitustasi kirkkoherra Kalle Peltokankaan kautta!

Viestinnän vastuuryhmä

Seurakuntaan olen kokoamassa viestinnän vastuuryhmää koordinoimaan seurakunnan viestintää. Vastuuryhmä nimetään kirkkoneuvoston päätöksellä. Vastuuryhmän toiminnasta kiinnostuneita pyydetään olemaan yhteydessä kirkkoherra Kalle Peltokankaaseen.

Joululehti 2016
Toimistosihteeri
Keskuskuja 3
63700 Ähtäri