Lasse Kataja uudeksi kanttoriksi

1.12.2017 10.10

Lasse Kataja kanttorin virkaan

Kirkkoneuvosto valitsi eilen 30.11. kokouksessaan Ähtärin seurakunnan uudeksi kanttoriksi alavutelaisen, syntyjään vimpeliläisen, Lasse Katajan äänin 5-4. Haastatteluryhmä esitti Lasse Katajaa ja kokouksessa esitettiin Jari Linjamaa. Kataja aloittaa työt sijaisuutena 2.1.2018 ja virassa 1.3.2018 alkaen.

Kataja on koulutukseltaan musiikin maisteri. Hän toimii tällä hetkellä Lakeudenportin kansalaisopinton vt. rehtorina. Hän on toiminut aiemmin mm. Alavuden ja Parkanon seurakuntien kanttorina.

Kanttorin pääasiallisena tehtävä on johtaa musiikkielämää ja vastata sen toteutuksesta seurakunnan jumalanpalveluksissa, kirkon pyhissä toimituksissa ja muissa tilaisuuksissa sekä vastata kaikki ikäryhmät kattavasta musiikkikasvatuksesta seurakunnassa.

Toivotamme Jumalan siunausta Lasse Katajalle uuteen tehtäväänsä!